RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blind: - Urettferdig å kalle oss kjedelige

SLÅR TILBAKE: Daley Blind slår tilbake mot kritikerne som mener Manchester United er kjedelig.
SLÅR TILBAKE: Daley Blind slår tilbake mot kritikerne som mener Manchester United er kjedelig. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Manchester United-stjernen slår tilbake mot kritikerne.

Tre runder inn i årets Premier League-sesong, står Manchester United med 2-0 i målforskjell og har i manges øyne ikke levert festfotball så langt.

Daley Blind er imidlertid klar på at laget utvilsomt vil heve målsnittet i de kommende rundene. Nederlenderen er i tillegg uenig med de som mener Manchester United er kjedelig å se på denne sesongen.

- Vi spiller veldig kompakt nå, og det er noe Van Gaal krever. En av styrkene hans er at vi alltid er sterke defensivt og at vi kjenner motstanderen godt, sier Blind til Soccer Saturday.

Forsvarsspilleren hevder laget hans aldri blir tatt på senga av motstanderen, nettopp fordi det er så grundig i forberedelsene.

- Jeg synes det er urettferdig å si at vi er kjedelige. Vi vil spille offensiv fotball, og jeg tror alle kan se det, sier Blind.

Den tidligere Ajax-spilleren føler seg trygg på at målene vil renne inn i Premier League, slik det gjorde mot Club Brugge i Champions League nylig.

- Vi forsvarer oss veldig bra og skaper mange sjanser når vi angriper. Vi må bare score flere mål, men det kommer, lover 25-åringen.

Manchester United får en ny mulighet til å pynte på målprotokollen når laget møter Swansea på bortebane søndag.

Alle helgens kamper kan du følge direkte i vårt livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere