RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Borgermester ber politiet etterforske korrupsjon etter Barkley-overgang


ETTERFORSKES:Borgermester Joe Anderson vil at Ross Barkleys overgang fra Everton til Chelsea skal etterforskes.
ETTERFORSKES:Borgermester Joe Anderson vil at Ross Barkleys overgang fra Everton til Chelsea skal etterforskes. (AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix)
Borgermesteren i Liverpool har kontaktet politiet etter Ross Barkleys 150-millioner kroners-overgang.

Borgermesteren i Liverpool, Joe Anderson, har ifølge Liverpool ECHO i et eksplosivt brev til FA og Premier League, avslørt at han har kontaktet politiet. Årsaken skal være Ross Barkleys overgang fra Everton til Chelsea.

Anderson skal være så bekymret over måten overgangen ble gjort på at han kontaktet autoritetene for å etterforske om noe svindel har funnet sted.

Les også: Ross Barkley klar for Chelsea

- Jeg er bekymret, og derfor har jeg spurt politiet om å etterforske om det har vært noe svindel i bildet, forteller Anderson.

Den livslange Everton-supporteren skal være misfornøyd med at Barkley etter planen skulle til Chelsea og Stamford Bridge i sommer for 350 millioner kroner. 

BEKYMRET: Joe Anderson skal være bekymret over hvordan Barkley-overgangen ble gjennomført. 

Den engelske midtbanespilleren skal ha avslått Chelseas tilbud langt inn i forhandlingene sist sommer. Både avtalen mellom de to klubbene og kontraktsforhandlingene var ferdigforhandlet, men Barkley skal ha avslått å gjennomføre den medisinske testen.

Etter å ikke ha spilt et eneste minutt i høst forlot Barkley klubben i januar for 150 millioner kroner. Mindre enn halvparten av summen han kunne dratt for fire måneder tidligere.

- Som politiker, og en som bryr seg om spillets prinsipper, føler jeg at offentligheten bør få en forsikring angående denne situasjonen, og at man får avklart at alle overganger følges nøye.

Everton ligger for øyeblikket på niende plass i Premier League.

Sam Allardyces lag står med to poeng på sine fem siste kamper. I neste kamp venter Tottenham på Wembley.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere