Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Broren til Pogba langer ut mot Mourinho: - Han var problemet

BROREN ÅPNER OPP: Paul Pogbas bror, Mathias (innfelt bilde) åpner har åpnet opp om hvordan broren og José Mourinhos forhold til hverandre var i Manchester United. (Innfelt bilde hentet fra Mathias Pogbas instagramkonto) 
BROREN ÅPNER OPP: Paul Pogbas bror, Mathias (innfelt bilde) åpner har åpnet opp om hvordan broren og José Mourinhos forhold til hverandre var i Manchester United. (Innfelt bilde hentet fra Mathias Pogbas instagramkonto)  Foto: Ian KINGTON (AFP)
Sist oppdatert:
Mener den tidligere United-manageren var oppmerksomhetssyk.

José Mourinho og Paul Pogba skal ha hatt et anstrengt forhold i løpet av deres tid i Manchester United sammen, fra sommeren 2016 til slutten av desember 2018.

Den portugisiske manageren hentet nemlig midtbanestjernen til «The Red Devils» tilbake i 2016 fra Juventus, men det tok ikke lang tid i klubben før man kunne se at kjemien mellom Mourinho og stjernespilleren hans ikke var som den skulle.

Pogba har ikke delt mye informasjon med pressen om han og Mourinhos forhold i United, selv etter sparkingen av portugiseren i desember, men nå har broren hans lettet på sløret.

- Problemet var Mourinho

Nå har Paul Pogbas storebror, Mathias (28), uttalt seg på fransk radio om brorens forhold til den tidligere Manchester United-treneren.

- Problemet i klubben var Mourinho, hele veien. I garderoben, utenfor garderoben, overalt. Mourinho ville alltid være midtpunktet, sa Mathias Pogba til den franske radiokanalen RMC mandag kveld.

Paul Pogba gjør seg ofte bemerket for sine frisyrer og handlinger utenfor fotballbanen. Franskmannen er svært aktiv på sosiale medier og har til og med fått sin egen emoji-app. På tross av dette mener storebroren hans at United-spilleren ikke ønsker å være noe midtpunkt, sammenlignet med Mourinho.

- Paul prøver ikke å være slik og kjenner ikke til aspektet av det engang. Hvis du respekterer ham, vil han respektere deg. Hvis du stoler på ham, vil han spille godt i storkamper, forklarte Mathias Pogba videre.

UENIGE: Paul Pogba og José Mourinho hadde flere diskusjoner seg i mellom underveis fotballkamper.  

Les også: Pochettino avviser United-rykter: - Vil bli her i 20 år

Les også: Avis: United-spillerne ønsker Solskjær som permanent manager

Begynte med storspill under Solskjær

Etter at Mourinho fikk sparken i United har Paul Pogba storspilt i samtlige kamper for Manchester United. Den nye United-manageren, Ole Gunnar Solskjær, har fått mye av æren for 25-åringens oppblomstring. Han skal ha brakt spillegleden tilbake til Pogba og resten av troppen.

Siden Solskjær tok over manager-rollen i United har klubben vunnet fem av fem kamper og Pogba har notert seg for fire mål og fire målgivende pasninger, på sine fire kamper i Premier League.

Solskjærs kontrakt med Manchester United utgår allerede i mai, men kristiansunderen har selv sagt at han ønsker å bli værende som manager på permanent basis.

View this post on Instagram

Ouii allo j?coute !! @stanleystudio77

A post shared by Mathias Pogba (@mathiaspogbaofficial) on

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!