Carragher: - En tabbe å sparke Mourinho

PRESSET: José Mourinho.

PRESSET: José Mourinho. Foto: Matthew Childs (Reuters)

Liverpool-legenden mener Chelsea bør la portugiseren fortsette.

José Mourinho er inne i sin verste periode som Chelsea-manager og har kun ledet laget til tre seirer på sesongens ti første seriekamper.

Før det enkelte mener er en skjebnekamp for Mourinho mot Liverpool lørdag, får portugiseren støtte fra uventet hold.

STØTTER MOURINHO: Jamie Carragher. Foto: Martin Busk (Nettavisen)

- Vil svekke Chelsea
Tidligere Liverpool-stopper Jamie Carragher mener nemlig Chelsea gjør en stor tabbe dersom klubben sparker Mourinho.

- Det ville vært en seriøs tabbe. Hvis Chelsea taper og øksa faller på Mourinho, hva vil de håpe å oppnå ved å skifte manager igjen? spør Carragher i sin spalte i Daily Mail.

Sky-eksperten mener den eneste grunnen til at motstandernes fans ønsker Mourinho sparket, er fordi de vet det vil gjøre Chelsea svakere.

- Hvis han sendes på dør av Abramovitsj på dette stadiet i sesongen, vil Chelsea bli svakere og rivalenes sjanser til suksess vil automatisk øke, mener Carragher.

Selv om Mourinho ikke innrømmer feil offentlig, tror Carragher at portugiseren angrer på en avgjørelse han tok i sommer.

- Han innrømmer det ikke lett, men han må angre på at han ga spillerne en ekstra uke fri i sommer - ideen var at de ikke skulle bli utbrent for tidlig.

- Ancelotti ingen oppgradering
Carragher mener det hører med til sjeldenhetene at man hører en spiller under Mourinho si at han var overvektig etter sommeren, slik Diego Costa gjorde.

- Man skal heller ikke undervurdere hvor forstyrrende episoden med Eva Carneiro var for spillerne. Legene passer ikke bare på spillerne, men ofte vil de også hjelpe når det er sykdom i familien. Derfor utvikler man et spesielt bånd til dem, skriver Carragher.

Liverpool-legenden vifter pekefingeren til de som tror Carlo Ancelotti er løsningen på Chelseas problemer.

- Hva gjør de hvis Mourinho går? De kan bare velge mellom noen få kandidater. Pep Guardiola og Diego Simeone forlater ikke jobbene sine midt i sesongen. Å sparke Mourinho for å hente inn Ancelotti er ikke en forbedring, mener han.

Følg kampen mellom Liverpool og Chelsea direkte i vårt livesystem fra 13.45 lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.