Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carragher mener Arsenals bortestatistikk er en skam

TAPTE: Jack Wilshere takker Arsenal-fansen for oppmøtet etter nederlaget mot Tottenham søndag. Nå får han og lagkameratene hard kritikk av Jamie Carragher. 
TAPTE: Jack Wilshere takker Arsenal-fansen for oppmøtet etter nederlaget mot Tottenham søndag. Nå får han og lagkameratene hard kritikk av Jamie Carragher. 
Sist oppdatert:
Den gamle Liverpool-stopperen lar Arsène Wengers menn få gjennomgå.

- Jeg har alltid stilt spørsmål rundt Arsenals mentalitet og jeg mener den ikke holder mål. Arsenal blir jo faktisk bare dårligere, de blir ikke bedre, sa Liverpool-legenden.

Carragher fortalte i intervjuet at han synes det er flaut at «The Gunners» ikke har gjort det bedre på bortebane.

- 26 poeng på 26 bortekamper er flaut for dette laget, som skal være blant de beste i landet. Jeg kalte også Crystal Palace-spillerne feige forrige sesong, med tanke på deres dårlige statistikk. Nå støtter Arsenals bortestatistikk meg i denne påstanden, sa Carragher ifølge The Telegraph.

Burde prioritere Europa League

Den nåværende fotballeksperten, Jamie Carragher, har nettopp beskrevet Arsenalspillerne som feige og uttalt at det er nærmest umulig for klubben å komme på topp fire i Premier League, denne sesongen.

- De kommer ikke til å ta igjen Manchester United og det blir like vanskelig å hente inn Liverpool. Tottenham er syv poeng foran dem og de pleier å være det beste laget i ligaen i den siste halvdelen av sesongen, utbroderte Carragher.

Carragher mener at Arsène Wenger burde prioritere å vinne Europa League, da de ikke har mulighet til å komme blant de fore beste i Premier League.

Henry enig med Carragher

Thierry Henry satt i studio da Carragher kritiserte klubben han fortsatt er toppscorer i, og franskmannen var enig i mye av det Carragher sa om Arsenal.

- Realistisk sett er det Europa League de har muligheten til å utrette noe i. Jeg tror det er større sjanse for at de vinner der, enn at de kommer blant de fire beste klubbene i Premier League. Noe utrolig kan jo skje, men det er ikke særlig sannsynlig, avsluttet Arsenal-legenden.

Det skriver The Telegraph på sine hjemmesider. Carragher skal ha kritisert Arsenal kraftig på Sky Sports «Monday Night Football».

Arsenals neste kamp i Europa League er i sekstendedelsfinalen mot Östersund. Den svenske klubben tar imot London-klubben torsdag.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!