RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UENIGE: Jamie Carragher og Graham Souness var ikke enige.
UENIGE: Jamie Carragher og Graham Souness var ikke enige.

Carragher og Souness i heftig Rooney-debatt

De tidligere Liverpool-spillerne er uenige.

England slo Skottland 3-1 i en treningslandskamp i fotball tirsdag, og Wayne Rooney scoret to av målene.

Nå er han i ferd med å overta scoringsrekorden i det engelske landslaget gjennom alle tider, for etter at han tegnet seg for to fulltreffere tirsdag, er han innenfor tre mål av rekorden.

Det var Alex Oxlade-Chamberlain som ga engelskmennene ledelsen tirsdag kveld. På Celtic Park ga han England ledelsen etter 32 minutters spill. Det gjorde at engelskmennene gikk til pause med 1-0 ledelse.

Rooney scoret sitt første fire minutter ut i annen omgang med en heading. Det sto seg helt til sju minutter før slutt da Andrew Robertson reduserte for Skottland, men bare fem minutter før full tid fikk Rooney full klaff på et frispark, og dermed fastsatte han sluttresultatet til 3-1. Det var en fullt fortjent seier.

Wayne Rooney har nå scoret 46 mål for England. Det er bare tre mindre enn Sir Bobby Charlton som har scoringsrekorden på det engelske landslaget.

Etter kampen var det duket for Rooney debatt i Sky Sports-studio. Jamie Carragher og Jamie Redknapp er nemlig av den oppfatning av at United-spissen alltid bør spille for England. Graham Souness var langt fra enig.

Se video av debatten her:
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere