RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DRØMMESTART: Davide Zappacosta scoret i sin første kamp fra start for Chelsea.
DRØMMESTART: Davide Zappacosta scoret i sin første kamp fra start for Chelsea. Foto: James Marsh/bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)

Chelsea knuste Qarabag i Champions League

Sist oppdatert:
Chelsea hadde ingen problemer med å kjøre over stakkars Qarabag tirsdag.

CHELSEA - QARABAG 6-0:

Antonio Conte valgte å spare spillere som David Luiz og Alvaro Morata da Qarabag kom på besøk til Stamford Bridge tirsdag.

Chelsea-manageren kunne likevel lene seg tilbake og se at hans utvalgte cruiset inn til en komfortabel 6-0-seier mot Tarik Elyounoussi og co.

Pedro Rodriguez, Davide Zappacosta, Cesar Azpiliqueta, Tiemoué Bakayoko og Michy Batshuayi (2) scoret målene i nedsablingen.

- Det var en bra prestasjon og et bra resultat. Man vet aldri om målforskjell vil bli avgjørende i slutten av et gruppespill. Jeg tror vi er på vei tilbake til vårt beste, sier Cesc Fabregas ifølge BBC.

-Vi roterte fem spillere. Vi har ni kamper på 21 dager. Det er en vanskelig periode, og vi er ikke vant til dette, siden vi ikke var i Champions League forrige sesong, sier Fabregas.

Drømmestart

Hjemmelaget fikk en drømmestart på kampen da Pedro fikk stå merkelig alene i returrommet etter en kort Chelsea-corner. Den tidligere Barcelona-spilleren bredsidet inn 1-0 fra 18 meter etter pasning fra Willian.

Gary Cahill, som var tilbake i laget etter tre kampers karantene i Premier Leauge, markerte seg også tidlig i tirsdagens kamp. Midtstopperen viste igjen sin klønete side med en håpløs takling av Pedro Henrique tidlig i kampen. Engelskmannen ble belønnet med gult kort.

Etter en halvtimes spill sørget Davide Zappacosta for å markere sin første Chelsea kamp fra start på best mulig vis. Keeper Thibaut Courtois kastet ballen ut til vingacken, som tok med seg ballen framover.

Italieneren passerte to Qarabag-spillere før han dunket ballen i mål fra 30 meter og skrått hold. Det spørs nok om ikke skuddet var ment som et innlegg.

Lekestue

Vertene fortsatte å dominere kampen etter pause. Etter 55 minutter la Cesc Fabregas inn med utsiden av høyrefoten, og Cesar Azpilicueta stusset inn London-lagets tredje for dagen.

Innbytterne Eden Hazard og Tiemoué Bakayoko fikset 4-0 da et innlegg fra førstnevnte ble blokkert, og ballen ble liggende fri inne i sekstenmeteren. Bakayoko dukket opp og satte inn Chelseas fjerde.

Michy Batshuayi ville ikke være noe dårligere - dro seg inn i banen og hamret inn 5-0 i nærmeste hjørne fra 18 meter.

Spissen ga seg imidlertid ikke med det. Davide Zappacosta stjal ballen ute til høyre, tok den med seg innover langs kortlinja og la inn til Batshuayi, som løp inn 6-0.

Tarik Elyounoussi spilte de siste 13 minuttene for Qarabag.

I den andre kampen samme gruppe endte det 0-0 mellom AS Roma og Atletico Madrid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere