*Nettavisen* Sport.

City reddet tre minutter på overtid

Er ikke avghengig av seier mot Bayern München likevel.

26.11.14 07:28
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=1Ilo-ulR-3BUzNv83rn2M5uvwLJk5HfuWcXHkxltjT-nCDDTESs9qHynMhEoBnrspBde1ctTGB07H9DGpsmT3FTjc7fMreTb0ZEOW7msKoflZTusi1V09Hq9-Q5yPdIGE3rmYfysB1U&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

CSKA MOSKVA - AS ROMA 1-1:

Francesco Totti så ut å legge ytterligere press på Manchester City da han lenge så ut til å bli matchvinner i Romas møte med CSKA Moskva.

Tre minutter på overtid kom imidlertid utligningen fra Vasily Berezutskiy, og Gruppe E er dermed fremdeles vidåpen.

City hadde nemlig vært avhengig av seier mot Bayern München, dersom Roma hadde stukket av med alle poengene tirsdag.

Nå går det mot en ren finale mellom Manchester City og Roma i siste runde. Bayern München er for lengst klar for avansement fra Gruppe E.

Klikk på bildet for å forstørre.

SKUFFET: Alessandro Florenzi var skuffet etter at seieren glapp i sluttsekundene. Foto: Ivan Sekretarev (Ap)

- Det gjør vondt
Romas Alessandro Florenzi, som vikarierte på høyreback tirsdag, var meget skuffet etter at to poeng gikk fløyten i sluttsekundene.

- Det er et skikkelig slag for oss, men vi fortjente det mer eller mindre. Vi var et annet Roma i andreomgang og la oss for lavt. Vi klarte ikke å holde i ballen og fikk strekk i laget, sa Florenzi til Sky Italia.

Den italienske landslagsspilleren mener Roma burde fortsatt som i førsteomgang.

- Å slippe inn mål 15 sekunder før slutt gjør vondt. Hadde vi spilt som vi gjorde i førsteomgang, hadde vi vunnet 2- eller 3-0, sa Florenzi.

Med Leandro Castan, Maicon, Mapou Yanga-Mbiwa og Vasilis Torosidis ute, fikk Florenzi altså muligheten til å vise seg fram på backplass tirsdag.

- Jeg prøver bare å gjøre mitt beste for laget og gjøre det treneren ber meg om. Det gikk bra i kveld, helt til slutten av kampen.

Totti-kanon
Etter at Alessandro Florenzi og Seydou Doumbia hadde hatt hver sin brukbare mulighet i første omgang, tok Totti ansvar da gjestene fikk frispark i god posisjon rett før pause.

38-åringen, som sto over helgens møte med Atalanta på grunn av suspensjon, ladet kanonen og banket ballen i keeperhjørnet bak Igor Akinfeev.

Veteranen ble tidligere i år den eldste spilleren som har scoret i Champions League, da han lekkert chippet ballen over Joe Hart i City-målet. Tirsdag la han altså på et par måneder på sin egen rekord.

Klikk på bildet for å forstørre.

TOTTI-KANON: Francesco Totti så lenge ut til å bli matchvinner for Roma. Slik gikk det imidlertid ikke. En sen CSKA-scoring skaper hodebry for Rudi Garcia. Foto: Maxim Shemetov (Reuters)


Etter pausen var Radja Nainggolan nær ved å øke ledelsen til 2-0 for Roma, men belgierens skudd var langt fra et av hans beste og gikk utenfor.

Sen utligning
De siste kvarteret tok vertene større risiko, noe som åpnet opp for gode kontringsmuligheter for de italienske gjestene. Blant andre Adem Ljajic var farlig frampå, men skuddet ble stoppet av Akinfeev.

I det 89. minutt fikk Alan Dzagojev en bra mulighet til å utligne, men José Holebas kom mellom og fikk blokkert forsøket.

Klikk på bildet for å forstørre.

1-1: Morgan De Sanctis fortviler, mens CSKA-spillerne jubler for 1-1-målet. Foto: Ivan Sekretarev (Ap)


Tre minutter på overtid slo Vasily Berezutskiy et innlegg inn fra venstre. Ballen gikk hele veien gjennom Roma forsvaret, satte Morgan De Sanctis ut av spill og spratt inn i hjørnet.

Utligningen betyr at håpet lever for Manchester City, selv uten seier mot Bayern München onsdag kveld.

Kampen mellom Manchester City og Bayern München har avspark 20.45 og kan følges i vårt livesystem.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.