*Nettavisen* Sport.

City-stjerne: - Vi ville aldri gjort som Chelsea-spillerne

KAMP: Manchester City skal spille returoppgjør mot Barcelona neste uke. Foto: Lluis Gene (Afp)

Fernando mener Manchester City-spillerne klarer å beherske seg.

Det har blitt mye oppstyr i britiske medier etter at Chelsea-spillerne flokket seg rundt dommeren i onsdagens Champions League-oppgjør mot Paris Saint-Germain.

Chelsea-kaptein, John Terry, uttalte blant annet at når han går mot dommeren, kommer medspillerne sammen med han og støtter han. Han innrømmer likevel at dette er noe som må bli slutt på.

Manchester United-legende, Paul Scholes, har også slaktet Chelsea-spillernes oppførsel, mens Zlatan Ibrahimovic følte at de blåkledde var som elleve babyer under storkampen.

Sistemann inn i rekka av kritikere, er Manchester City-spiller Fernando Reges.

Ifølge Daily Mail, uttaler brasilianeren at en slik oppførsel aldri kunne skjedd i hans klubb.

- Det er noe som ikke kunne skjedd hos oss. Vi er normalt sett veldig et veldig rolig lag som konsentrerer oss om faktisk å vinne kamper når vi er på banen, sier Fernando.

Gode eksempler
Brasilianeren mener at det i Manchester City er mange gode rollemodeller på dette området, og at det gjør det enklere for resten av laget å oppføre seg.

- I City følger vi eksemplene til Joe Hart, James Milner og Pablo Zabaleta. De er spillere som viser seg fram ved spillet sitt i stedet for å snakke og klage, forklarer City-spilleren.

- Vi spiller, uansett hva som skjer, og vi prøver ikke å påvirke dommerens avgjørelser. Alle spillere må klare å holde ting inne i seg selv. Det er alltid mye du har lyst til å si, men så må du klare å droppe det.

Møter Barcelona
I helgen skal Manchester City møte Burnley i Premier League. Til uken igjen, skal de forsøke å snu et 2-1-tap fra hjemmekampen på Etihad Stadium, når de drar til Barcelona for å besøke Camp Nou.

Så får vi se om City-spillerne er så rolige som Fernando skal ha det til, når det drar seg til som mest. Eller om de også kan miste hodet og gå «til angrep» på dommeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.