RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
IKKE FORNØYD: Yaya Touré forteller at han ikke trives med tingenes tilstand.
IKKE FORNØYD: Yaya Touré forteller at han ikke trives med tingenes tilstand. Foto: Paul Crock (Afp / NTB scanpix)

City-stjernens sjokkmelding: - Jeg er misfornøyd

Sist oppdatert:
Yaya Touré trives ikke med hverdagen.

Ivorianeren har tidligere vært koblet vekk fra Manchester City, og etter hans siste uttalelser vil nok ryktene på ny blomstre opp igjen.

32-åringen har spilt i den lyseblå drakta i fem år, og har vunnet det meste, foruten Champions League, med klubben.

Ofte misfornøyd
Ifølge Daily Mail, har Touré nå uttalt til L'Equipe at han er misfornøyd med tingenes tilstand.

- Jeg føler ofte at jeg er misfornøyd. Ofte! Da jeg kom til City i 2010, hørte jeg ofte folk sa at jeg ville drepe fotballen. Journalistene skrev om lønnen min (tjener veldig mye). Men jeg kom bare hit for å hjelpe klubben til å vokse og vinne titler, sier ivorianeren.

Han mener han har blitt latterliggjort når han har gjenfortalt hva han har måtte tåle å høre opp gjennom årene i City-drakta, av folk han kaller for «monstere».

- De har lurt på hva jeg, Yaya Touré, kan gjøre for å endre City. Og så kunne du se hva som skjedde etterpå, vi vant nesten alt som var mulig, fortsetter han.

Den storvokste midtbanespilleren har ikke hatt noen forrykende start på sesongen, og står bokført med én scoring på de første åtte seriekampene.

IKKE FORNØYD

Fraråder barna fotballkarriere
Nå forteller han at han ikke trives i fotballen, og at han har fortalt barna sine at de ikke bør satse på en karriere innen fotball, men heller satse på å få seg en ordentlig utdannelse.

- Jeg vil ikke at de skal gå gjennom alt jeg har opplevd. Det har såret meg. Du vet, alle tror jeg er fornøyd, jeg har vunnet titler, tjent masse penger, men nei, jeg er misfornøyd, sier en ærlig Touré.

Etter at han ble byttet ut under helgens 5-1-seier mot Bournemouth, gikk Touré ut i media og klaget over at han ikke fikk nok anerkjennelse og ble satt nok pris på for sine prestasjoner over flere seonger i City-drakta.

Med nesten 2,5 millioner kroner i ukelønn skulle man tro at man aksepterer det meste fra omgivelsene rundt seg, men slik er det ikke for Touré.

Sist sesong endte han på ti scoringer i løpet av Premier League-sesongen, noe han ble kritisert for. Selv mener han det er urettferdig at folk angrep ham for å score få mål.

- Her, når det går dårlig, så fremhever de (journalistene) feilene dine. Når ting går bra, så lar de det passere i stillhet. Vi, afrikanere, når vi gjør en god jobb, så liker vi å bli belønnet, anerkjent, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere