*Nettavisen* Sport.

City uten åtte nøkkelspillere mot Arsenal

UTE: Pablo Zabaleta og Sergio Agüero står over mot Arsenal. Foto: Andrew Yates (Afp)

Arsenal uten tyskere.

09.08.14 10:21

Manchester City stiller uten åtte av sine beste spillere når laget møter Arsenal til tradisjonelle Community Shield på Wembley søndag.

Kampen mellom den regjerende seriemesteren og FA-cupvinneren markerer starten på engelsk toppseriespill hver sesong.

City-manager Manuel Pellegrini kunne på fredagens pressekonferanse fortelle at han mangler Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Fernandinho, Sergio Agüero, Martín Demichelis, Frank Lampard og Bacary Sagna.

Alle hadde kun vært med på treningsfeltet i en uke på grunn av at de har vært opptatt med VM-spill tidligere i sommer. Den spanske spissen Álvaro Negredo er utelukket på grunn av et beinbrudd.

- Frank Lampard er ikke klar for spill. Alle spillerne som ankom mandag skal ha en spesial oppkjøring denne uken og neste uke. Negredo har minst to eller tre måneder til han kan spille. Han kommer til Citys treningsfeltet igjen og skal jobbe med forskjellige ting, sa Pellegrini.

- Det er på ingen måte noen vennskapskamp. Det er en viktig kamp mot en viktig motstander i Arsenal. Vi er kanskje ikke i vår beste form på grunn av at vi mangler en del nøkkelspillere, men jeg tror det vil bli en bra kamp, sa chileneren.

Arsenal-manager Arsène Wenger på sin side mangler den tyske trioen Mesut Özil, Per Mertesacker og Lukas Podolski. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.