RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cleverley forlater United

LÅNES UT: Tom Cleverley er klar for Aston Villa.
LÅNES UT: Tom Cleverley er klar for Aston Villa. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Langt på overtid ble avtalen godkjent.

Tom Cleverley lånes ut fra Manchester United til Aston Villa i resten av den inneværende sesongen. Det bekrefter Birmingham-klubben på sin Twitter-konto tirsdag ettermiddag.

Midtbanespilleren var en ettertraktet mann på overgangsvinduets siste dag mandag, men ingen avtale var i boks da fristen var ute.

Aston Villa, Hull og Everton la alle penger på bordet for å sikre seg 25-åringen. Selv skal han ha vært mest interessert i sistnevnte, men United ønsket ikke å selge til en klubb som kan bli med helt inn i kampen om en Champions Leaugue-plass.

Derfor kom Aston Villa med et lånetilbud i siste liten. Avtalen gikk ikke gjennom før overgangsvinduet smalt igjen, men etter et møte tirsdag ettermiddag, godtok Premier League utlånet.

Ifølge The Telegraphs Mark Ogden kan det bli snakk om en permanent overgang allerede i januar dersom Cleverley imponerer.

Aston Villa har fått en strålende start på årets sesong og ligger plassert på tredjeplass med to seirer og en uavgjort etter årets tre første kamper.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere