RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Commons ba om unnskyldning

Det var dårlig stemning da Celtics trener Ronny Deila bytter ut Kris Commons i torsdagens europaligakamp i Molde.
Det var dårlig stemning da Celtics trener Ronny Deila bytter ut Kris Commons i torsdagens europaligakamp i Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Celtics Kris Commons ba fredag om unnskyldning etter sitt voldsomme følelsesutbrudd i Molde torsdag kveld.

Commons ble byttet ut i 2. omgang da Celtic tapte 1-3 mot Molde i europaligaen, og det likte han svært dårlig. Alle på benken fikk passet sitt påskrevet, og det gikk særlig ut over assistentmanager John Collins. Hele opptrinnet ble filmet og vist på TV under direktesendingen.

På pressekonferansen i etterkant rykket Celtic-trener Ronny Deila ut mot det som mange mente var skammelig oppførsel av et voksent menneske.

Fredag måtte midtbanespilleren beklage det som skjedde 14 minutter før full tid.

– Jeg vil gjerne beklage reaksjonen min i går kveld. Dette var noe som aldri skal skje offentlig ute på en bane, heter det i en uttalelse på Celtics hjemmeside.

Commons forklarer oppførselen med at han var veldig frustrert med hvordan kvelden hadde utviklet seg. Han erkjenner at han ikke taklet det på riktig måte.

– Min frustrasjon over å tape kamper og min vilje til å vinne vil aldri forandre seg. Men jeg vet også at vi er en del av et lag, og jeg er stolt over å være en del av dette laget. Jeg vil at vi skal vinne, og jeg er trygg på at vi kan ta oss sammen, jobbe hardt og skaffe oss de resultatene som trengs for å avansere fra gruppen, sier Commons.

Commons har fortsatt troen, og han vektlegger at de sammen har muligheten til å snu det om 14 dager.

Celtic-fansen pep voldsomt da Commons ble byttet ut. Etter kampen var han den eneste av de skotske spillerne som fansen heiet på da de forlot stadion. (©NTB)

Se siste episode av Tippemagasinet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere