RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Costa fikk drømmetreff

Sist oppdatert:
Opptur for Chelsea.

CHELSEA - MACCABI TEL AVIV 4-0:

Chelsea har fått en vanskelig start på Premier League-sesongen, men onsdag kveld kunne de glede seg over tre poeng i Champions League etter å ha slått Maccabi Tel Aviv 4-0.

Jose Mourinhos menn hadde god kontroll på oppgjøret og var svært effektive mot gjestene fra Israel.

Brasilianerne Willian og Oscar scoret hvert sitt mål i førsteomgang, men kveldens høydepunkt stod Diego Costa for da han satte inn 3-0 på hel volley i andreomgang.

Like før slutt pyntet også Cesc Fabregas på målprotokollen da han satte inn 4-0 for hjemmelaget som dermed fikk en strålende start på høstens mesterligaspill.

Fornøyd Mourinho

Chelsea-manager Jose Mourinho er godt fornøyd med seieren, men tar på ingen måte av.

- Jeg er fornøyd med resultatet og kampen, men på samme måte som jeg ikke er i helvete når vi taper, er jeg heller ikke i himmelen når vi vinner, sier portugiseren til BT Sport.

- Det var en bra seier for oss. Man kunne se fra første minutt at vi kom til å vinne, sier Mourinho.

Bommet på straffe

Men det så tidlig ut som om motgangen skulle fortsette for de blåkledde fra London.

Allerede etter fem minutter fikk Chelsea straffe da Eden Hazard ble felt av keeper Predrag Rajkovic, men fra 11-meteren blåste den lille belgieren ballen over mål.

Men hjemmelaget ga ikke opp av den grunn, og ti minutter senere kunne publikum juble for 1-0. Fra over 30 meter fikk Willian muligheten på frispark, og brasilianeren takket og bukket for sjansen. Sekunder senere kunne han nemlig juble over at ballen lå i nettet.

Oscar scoret

Chelsea fortsatte å styre kampen utover omgangen og ble minuttet på overtid belønnet med deres andre straffe for kvelde da tidligere Chelsea-spiller Tal Ben Haim felte Diego Costa på femmeteren.

Denne gangen var det Oscar som ville prøve seg fra krittmerket, og i motsetning til lagkamerat Hazard var han iskald da han satte inn 2-0 for de blåkledde.

Hjemmelaget gikk dermed til pause med en komfortabel 2-0-ledelse.

Perlescoring

Chelsea hadde også god kontroll på kampen etter pause, og etter 58 minutter satte Diego Costa all tvil til side da han banket inn 3-0 for hjemmelaget.

Målet kom på svært vakkert vis, for den spanske landslagsspissen gjorde ingen feil da han mottok Cesc Fabregas' innlegg inne i boksen. Costa banket nemlig til på hel volley og klistret ballen helt oppe i krysset.

Ti minutter før slutt økte Fabregas ledelsen til 4-0, noe som også ble sluttresultatet på Stamford Bridge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere