*Nettavisen* Sport.

Dag Langerød tror José Mourinho tar over Manchester United

KAN BLI UNITED-MANAGER: José Mourinho er blant de heteste kandidatene til å ta over Manchester United. Foto: Andrew Yates (Afp)

Portugiseren står uten jobb.

25.02.16 20:17

Louis van Gaal har hatt en tøff sesong med Manchester United, hvor de har røket ut av Champions League, og slitt til tider i hjemlig serie. Den mye omtalte manageren er ikke blant de mest populære.

Dag Langerød som er redaktør for United.no innrømmer at han har mistet troen på Louis van Gaal, og vil støtte den fremtidige manageren uavhengig hvem det skulle være.

- Jeg har gitt opp prosjekt-van Gaal. Etter all sannsynlighet vil han forlate United til sommeren, og personlig tror jeg José Mourinho tar over, sier Langerød til Nettavisen.

Skadeplaget United

Onsdag ble det kjent at David De Gea er ute med skade, og skadeproblemene ser bare ut til å fortsette for van Gaal og United, skriver Daily Mail.

Chris Smalling er nå den siste som har blitt oppført på den lange skadelisten til Manchester United. Det var under mandagens FA-cup kamp mot Shrewsbury, at den engelske midtstopperen skal ha pådratt seg en skade i venstre skulder. Den tidligere Fulham-spilleren er derfor utilgjengelig foran returkampen i Europa League som spilles torsdag kveld.

Manchester United-manageren har hatt vanskelige arbeidsforhold hele sesongen, hvor hans lag har vært blant de mest skadeutsatte.

Nå letter den mye omtalte nedlenderen på sløret, og beskriver skadesituasjonen som svært vanskelig under gårsdagens pressekonferanse.

- Det er ikke lett for spillerne våre å skape relasjoner når vi hele tiden må endre på startoppstillingene fra kamp til kamp.

- Vi skal gjøre alt for å få spillerne våre tilbake fra skade, sier van Gaal.

Antonio Valencia, Adnan Januzaj og Marcos Rojo er på vei tilbake fra skade, hvor sistnevnte etter all sannsynlighet blir å finne på benken når Midtjylland gjester Old Trafford.

Langerød tror laget hadde prestert bedre om det ikke var for alle skadene.

- Det er klart at man blir satt litt tilbake med så mange skader. fire-fem skader i en tropp på 25 spillere er normalt, men i år har det vært ekstremt tøft, sier Langerød.

Med skaden til Smalling står United nå registrert med 15 skader.

Manchester United tapte 2-1 i Danmark i forrige uke, og trenger et godt resultat torsdag for å sikre seg avansement.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag