David de Gea har signert ny kontrakt med United

NY KONTRAKT: David de Gea har signert ny kontrakt med United.

NY KONTRAKT: David de Gea har signert ny kontrakt med United. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Manchester United med sjokknyhet.

11.09.15 13:47

Klubben bekrefter på egne hjemmesider fredag ettermiddag at De Gea har signert en fireårskontrakt med United.

Den spanske målvakten var i sommer på vei til Real Madrid, men til tross for at klubbene ble enige om en overgang, rakk de ikke å få overgangen godkjent før fristen gikk ut.

Nå har den spanske landslagskeeperen valgt å fortsette karrieren i Manchester de neste årene. Det kommer nok trolig som et sjokk for mange fotballfans.

- Perfekt for meg
De Gea er godt fornøyd med den nye avtalen.

- Jeg er glad for å kunne starte et nytt kapittel i United-karrieren min. Jeg har alltid elsket å spille for denne klubben og foran dens fantastiske fans. United er en helt spesiell klubb og Old Trafford er et helt fantastisk sted, sier spanjolen.

- United er et perfekt sted for meg å utvikle meg videre. Jeg ser fram imot å legge en vanskelig sommer bak meg og rette fokus på hard jobbing, slik at jeg kan bli bedre og hjelpe lagkameratene til suksess, sier sisteskansen.

- Blant de beste
United-manager Louis van Gaal er også glad for at denne konflikten nå er løst.

- Han er en av verdens beste keepere. Jeg er veldig glad for at han blir en del av dette laget i årene som kommer, sier manager Louis van Gaal.

- David var viktig for det vi utrettet sist sesong og han har vært lagets beste spiller de to siste sesongene. Han er en populær spiller og er ivrig etter å forbedre seg. Han er fortsatt en ung keeper og har mange år foran seg, sier nederlenderen.

De Gea kom til Manchester United i 2011 og har spilt 175 kamper for klubben. De siste årene har han blitt en nøkkelspiller på Old Trafford, og fansen er nok godt fornøyd med at han nå har signert for fire nye år.

Lørdag spiller Manchester United hjemme mot Liverpool på Old Trafford og nå kan det altså være duklet for De Gea i mål mot erkerivalen.

Kampen kan du følge i Nettavisens livesenter

Glad i fotball? Da bør du se Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=uL97AGkaLIusU9rXc8cu2Vey0J4xn4cDapltnvG46XqDQmZB3SwQfICjzQ7VcRgTZQkhRaelkLt7MzuVGfgxW74H5SVmdTB-&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.