RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De Gea: - Stemningen i garderoben er strålende

STØTTER SJEFEN: Det er ikke opprørsstemning mot Manchester United-manager Louis van Gaal (innfelt) i garderoben, skal vi tro stjernekeeper David de Gea.
STØTTER SJEFEN: Det er ikke opprørsstemning mot Manchester United-manager Louis van Gaal (innfelt) i garderoben, skal vi tro stjernekeeper David de Gea. Foto: Montasje (Reuters / NTB scanpix)
Benekter misnøye med manageren blant spillerne.

Manchester United-målvakt David de Gea hevder det ikke er hold i påstandene om at manager Louis van Gaal har «mistet garderoben».

De rødkledde ligger på fjerdeplass i Premier League, men har røket ut av mesterligaen og kritiseres fra flere hold for spillet de har vist fram denne sesongen.

Kritikken innebærer blant annet mangel på kreativitet og i overkant mye fokus på ballinnehav.

Mesterliga-fiaskoen ga vann på mølla for kritikerne. Ifølge britiske aviser skal det ha begynt å murre blant de rutinerte spillerne i United-garderoben.

Sisteskanse de Gea avviser imidlertid at det er snakk om dårlig stemning.

- Det er en strålende atmosfære. Spillerne står sammen. Det er en fin gjeng og vi er alle veldig fornøyde med spillergruppen, sier spanjolen til klubbens nettside.

De Gea passer også på å rose kaptein Wayne Rooney.

- Han er en stor personlighet. Han prøver alltid å motivere oss, og når ting går galt, er det han som får oss opp igjen, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere