RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne meldingen har Liverpool-fansen ventet på


SKADEFRI: Daniel Sturridge. FOTO: NTB scanpix
SKADEFRI: Daniel Sturridge. FOTO: NTB scanpix Foto: John Walton (Pa Photos)
Liverpool-spiss Daniel Sturridge nærmer seg comeback. 25-åringen har trent med resten av laget for første gang siden hofteoperasjonen i mai.

Sturridge måtte under kniven i mai, og flere medier meldte at det kunne ta fem måneder før han var tilbake i aksjon. På torsdagens trening så det imidlertid ut til at rehabiliteringen har gått fortere enn først antatt.

Samtidig virker det som Lazar Markovic ikke blir å se i helrødt denne sesongen. Ifølge britiske medier skal serberen være på vei til Fenerbahçe på lån. 21-åringen kom fra Benfica til Liverpool i fjor sommer, men fikk kun elleve kamper fra start i Premier League forrige sesong.

Han har heller ikke figurert i Liverpool-troppen i noen av lagets tre seriekamper denne sesongen.

Skulle Markovic dra til Tyrkia, blir han den fjerde spilleren som forlater Anfield i overgangsvinduet. Fra før har Rickie Lambert, Javier Manquillo og Mario Balotelli sagt takk for seg hos Brendan Rodgers. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere