RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HAR SIGNERT: Memphis Depay ble presentert som Manchester United-spiller fredag.
HAR SIGNERT: Memphis Depay ble presentert som Manchester United-spiller fredag. Foto: Andrew Yates (Reuters)

Depay avfeier Ronaldo-snakk

- Jeg vil ikke sammenlignes med en som ham.

Fredag ble Memphis Depay offisielt presentert som Manchester United-spiller. Den nederlandske lynvingen ber pressen om å la være å sammenligne ham med Cristiano Ronaldo.

- Jeg vil ikke sammenlignes med en som ham. Han er verdens beste spiller, og jeg vil ikke snakke om slike ting. Jeg vil vise hva jeg kan på banen. Jeg er fremdeles ung og har ikke spilt så lenge. Jeg vil at føttene skal snakke for meg, sa Depay på fredagens pressekonferanse, ifølge ESPN.

Ronaldo spilte for United i seks sesonger før han dro til Real Madrid i 2009. At Depay sammenlignes med den portugisiske superstjernen, er ikke overraskende.

Sist sesong ble Depay toppscorer i den nederlandske toppdivisjonen med 23 scoringer. Han er sikker på å prestere i Premier League også.

- Jeg skal jobbe hardt, gjøre jobben min og score mål for Manchester United. Jobben min er å score og legge opp til mål for andre, sa han.

På pressekonferansen sa manager Louis van Gaal at Depay også kan bli brukt som spiss i klubben. Wayne Rooney er førstevalg på topp, men ettersom Robin van Persie og Javier «Chicharito» Hernández er på vei bort, er det tynt i spissrekkene dersom van Gaal bestemmer seg for å ikke hente en ny angrepsspiller.

- En av grunnene til at jeg kjøpte Memphis, er at han kan spille spiss, sa manageren, ifølge BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere