*Nettavisen* Sport.

Derfor vraket Pedro United og City

SCORET I DEBUTEN: Pedro fikk en god debut i Chelsea-trøya. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Bekrefter tilbud fra både Manchester United og Manchester City.

Den tidligere Barcelona-spilleren Pedro avslører at han takket nei til tilbud fra både Manchester United og Manchester City før han forrige uke signerte for Chelsea.

Nå forklarer han hvorfor han valgte å signere for de blåkledde.

- Jeg hadde tilbud fra andre engelske klubber - Manchester United og City. Chelsea var klubben som raskest løste overgangen og viste mer interesse, forteller Pedro, ifølge Sky Sports.

- Jeg er veldig fornøyd med å være i Chelsea fordi det er en klubb som kjemper om titler, akkurat som Barcelona. Men jeg har ikke dratt til Chelsea bare for å jobbe med Mourinho, men også fordi London tiltrekker meg som by og jeg har venner her, forklarer den spanske stjernespilleren.

Pedro fikk en drømmestart i Chelsea-trøya da han noterte seg for både scoring og målgivende i sin debut mot West Bromwich søndag.

Han forteller at han er godt fornøyd med måten lagkameratene har tatt ham i mot på.

- Jeg har fått en utrolig mottakelse. John Terry er en eksemplarisk kaptein som har har behandlet meg veldig bra siden jeg kom til klubben, sier Pedro.

Regjerende seriemester Chelsea har fått en noe tøff start på årets Premier League-sesong, men kunne søndag juble for tre poeng mot West Brom.

London-laget befinner seg for øyeblikket på en 9. plass med fire poeng etter tre kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag