Dette har ikke skjedd på tre måneder

STRAFFESPARK: Christian Benteke avgjorde kampen på overtid.

STRAFFESPARK: Christian Benteke avgjorde kampen på overtid. Foto: Alex Morton (Reuters)

Full fest på Villa Park.

03.03.15 23:39

ASTON VILLA - WEST BROMWICH 2-1:

Det så ut til å gå mot en ny kamp uten Aston Villa-seier tirsdag kveld.

Tolv kamper hadde det gått uten at hjemmelaget hadde vunnet en seriekamp. I desperat poengnød var det derfor et enormt press på Christian Benteke da vertene fikk straffespark på overtid, på stillingen 1-1.

Spissen var iskald og ventet til West Bromwich-målvakten begynte å bevege seg mot høyre stolpe. Da klinket Benteke ballen i motsatt hjørne.

Dermed tok vertene sin første Premier League-seier siden 7. desember, da de slo Leicester hjemme på Villa Park. Tim Sherwoods mannskap er nå over nedrykksstreken.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

KUNNE JUBLE: Aston Villa-manager Tim Sherwood kunne juble for lagets første ligaseier på tre måneder. Foto: Alex Morton (Reuters)

Det var Aston Villa som tok ledelsen mot West Bromwich, etter en scoring av Gabriel Agbonlahor. Hjemmelaget burde trolig ledet med flere mål til pause, men det sto 1-0 ved sidebytte.

En heading av Saido Berahino sørget for utligning for bortelaget etter en drøy times spill, men det hjalp lite da Benteke satte inn den avgjørende scoringen på overtid.

- Denne seieren vil gi oss selvtillit. Vi tror at vi kan berge plassen, og vi kommer ikke til å se oss tilbake etter dette. Vi har ikke hatt flaks hele sesongen, men i dag var det vår tur, sier Agbonlahor ifølge NTB.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.