Dette kan vise seg å være en drømmesignering for Spurs

SCORET: Heung-Min Son scoret kampens eneste mål da Tottenham slo Crystal Palace på White Hart Lane søndag ettermiddag.

SCORET: Heung-Min Son scoret kampens eneste mål da Tottenham slo Crystal Palace på White Hart Lane søndag ettermiddag. Foto: Ian Walton (Getty Images)

Heung-Min Son avgjorde mot Brede Hangeland og Crystal Palace.

20.09.15 16:43

SPURS - CRYSTAL PALACE 1-0:

Tottenham har fått en vanskelig start på årets sesong, men med nyinnkjøpte Heung-Min Son på banen, kan Spurs-fansen glede seg over tre seiere på de tre siste kampene.

Søndag ettermiddag var det Crystal Palace som ikke klarte å stoppe sørkoreaneren som ble hentet fra Bayer Leverkusen for nærmere 30 millioner euro i sommer.

Son scoret to mål i Europa League på torsdag, og søndag var han igjen på scoringslisten da han stod for kampens eneste mål mot Crystal Palace.

Til tross for at Brede Hangeland og Palace forsvarte seg godt i store deler av kampen, klarte de ikke å hindre sørkoreaneren i å sette ballen mellom beina på Alex McCarthy i det 68. minutt.

- Det var en helt utrolig følelse å score. Jeg er veldig fornøyd med at vi vant og at jeg scoret. Dette var en veldig viktig seier for oss, sier matchvinneren til Tottenhams hjemmeside etter kampen.

Med tre nye poeng klatrer Spurs opp på en foreløpig 9. plass i Premier League.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

GOD KAMP: Brede Hangeland spilte en god kamp for Crystal Palace, men klarte ikke hindre Spurs fra å stikke av med samtlige tre poeng. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Tottenham presset

Tottenham var sett på som favoritter før søndagens oppgjør mot Crystal Palace, men Alan Pardews menn har vist en strålende form på bortebane så langt i høst og viste på White Hart Lane at de på ingen måte bør undervurderes.

Det var riktignok Spurs som styrte mye av spillet før pause i høstsolen i Nord-London. Hjemmelaget dominerte fullstendig i de første 15 minuttene og skapte et par småsjanser, men klarte ikke å utnytte mulighetene.

Utover omgangen hevet gjestene seg, uten at de skapte noe voldsomme problemer for Tottenham-forsvaret.

Traff stolpen

Kampens første store sjanse kom etter 31 minutter da Dele Alli ladet kanonen fra cirka 20 meter, men Alex McCarthy vartet opp med en god redning. Palace-keeperen måtte imidlertid gi en retur som endte opp hos Harry Kane, men fra nesten død vinkel klarte ikke Tottenham-spissen å treffe mål.

Selv om det var hjemmelaget som var best før pause, var det likevel gjestene som stod for omgangens største mulighet ett minutt før pause da Yohan Cabaye ble spilt fri inne i sekstenmeteren til Spurs. De fleste ventet nok på et innlegg fra skrått hold avsluttet franskmannen med yttersiden av foten, men dessverre for bortefansen gikk skuddet i stolpen.

Fantastisk redning

Også i andreomgang var det Tottenham som kom best i gang. Ti minutter ut i omgangen satte hjemmelaget opp tempoet og presset gjestene tilbake på banen. Etter 57 minutter kom Heung-Min Son til en god avslutning som McCarthy måtte gi retur på. Etter noen dueller i boksen, satte til slutt Ben Davies ballen i mål, men scoringen ble korrekt annullert for offside.

Fem minutter senere var det Crystal Palace som var nær scoring. Bakary Sako mottok ballen i sekstenmeteren, før han fyrte av en markkryper. Ballen hadde retning mot mål, men Hugo Lloris imponerte med en fantastisk redning og fikk slått ballen ut.

Son avgjorde

Men dette skulle bli Tottenhams dag. 60 minutter var spilt da Christian Eriksen mottok ballen på en kontring. Dansken spilte videre til Heung-Min Son som var på full fart mot målet til Crystal Palace. Spurs' sommerkjøp mottok ballen og banket inn 1-0 til Tottenham mellom beina på keeper.

Gjestene forsøkte å kjempe seg tilbake inn i kampen, men Spurs virket å ha god kontroll mot slutten av oppgjøret.

Dermed endte det hele 1-0 til Tottenham som kunne glede seg over sesongens andre tre-poenger i Premier League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.