RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette sier Rogne om «Wigan-marerittet»

SLITER: Thomas Rogne får minimalt med spilletid i Wigan, og nordmannen ønsker seg vekk fra klubben.
SLITER: Thomas Rogne får minimalt med spilletid i Wigan, og nordmannen ønsker seg vekk fra klubben. Foto: Nigel French (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg har fortsatt store ambisjoner, forteller Thomas Rogne til Nettavisen.

Thomas Rogne forlot Celtic til fordel for Wigan i 2013.

24-åringen har vært alt annet enn en suksess for Championship-klubben etter at han ble hentet, og i fjor høst fortalte han til Nettavisen at han ønsket seg vekk fra Wigan.

Rogne forteller til Nettavisen at han fortsatt håper å kunne forlate klubben i januarvinduet.

Uendret situasjon
- Situasjonen min har ikke endret seg så mye i Wigan, så jeg håper på det, ja, forteller han til Nettavisen.

Flere klubber har meldt sin interesse rundt midtstopperen, men foreløpig er det ikke kommet noen kontreke tilbud til 24-åringen, som står med to kamper for det norske landslaget.

- Jeg håper jo på å fortsette i utlandet. Jeg har fortsatt store ambisjoner og føler jeg er god nok til å spille i mange gode ligaer, forteller han.

Den tidligere Stabæk- og Celtic-spilleren forteller at han håper å finne seg en klubb som deler hans ambisjoner, og han håper det kommer en avklaring innen kort tid.

- Det hele er utenfor min kontroll. Det er ikke så mye jeg får gjort annet enn å trene godt og spille godt for reservelaget. Man får bare gjøre det beste ut av det og så skjer det som skjer, fortsetter han.

Lite spilletid
Marerittet i Wigan har denne sesongen resultert i kun en kamp fra start for klubben, og det var i Ligacupen.

- Det har vært en veldig dårlig sesong, både for meg og for klubben. Det er ikke noe å legge skjul på det, forteller Rogne, som allikevel klarer å tenke positivt rundt egen situasjon.

- Det er sjelden man går gjennom en en karriere uten noen tunge perioder, så jeg håper dette blir min dårlige sesong, forteller han.

Han angrer imidlertid ikke på at han hoppet på muligheten i Wigan da den bød seg.

- Det er ikke noe jeg angrer på, nei. Jeg hadde muligheten til å spille i England, og det kunne jeg ikke takke nei til, forteller han.

Så gjenstår det å se om 24-åringen får seg en ny arbeidsgiver i løpet av januar, eller om han fortsetter karrieren i Wigan.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere