RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
JAKTER IKKE BALOTELLI: Arsene Wenger avkrefter at Arsenal er interessert i Mario Balotelli. (Foto: NTB Scanpix, Yves Herman, Reuters)
JAKTER IKKE BALOTELLI: Arsene Wenger avkrefter at Arsenal er interessert i Mario Balotelli. (Foto: NTB Scanpix, Yves Herman, Reuters)

Dette sier Wenger om Balotelli-ryktene

Sist oppdatert:
- Vi kan ikke tro på alt vi leser.

Det er ganske åpenbart at Arsenal jakter en ny spiss. Olivier Giroud anses for å være klubbens eneste reelle alternativ til å bære ansvaret som førstevalg, og med Yaya Sanogo som eneste reserve, er det ingen tvil om at behovet er stort.

I den forbindelse har Nord London-klubben blitt heftig koblet til Mario Balotelli, som skal være på vei ut portene på San Siro.

AC Milan-spissens ablegøyer utenfor banen skal være en del av årsaken.

- Rent oppspinn
Arsene Wenger benekter imidlertid på det sterkeste at Arsenal jakter urokråka.

- Nei, nei, dette er rent oppspinn. Vi kan ikke tro på alt som blir skrevet i avisene og på internett, sier Wenger til beIN Sport.

Arsenal-manageren legger til at dette trolig dreier seg om agentsnakk.

- Noen ganger er det konstruert av agenter eller aviser som trenger nyheter. I dette tilfellet finnes det ingen sannhet i spekulasjonene, bedyrer Wenger.

Skrøt av Arsenal
Og Arsenal-manageren har et poeng. Senest forrige uke snakket Balotellis agent, Mino Raiola, varmt om The Gunners.

23-åringens fremtid kan fort bli avgjort de nærmeste dagene, etter at Italia røk ut av VM tirsdag. VM-exiten betyr at Balotelli trolig har tid til å vurdere sin egen fremtid.

Balotelli åpnet mesterskapet friskt med scoring i seieren mot England. Men hans prestasjoner i tapene mot Costa Rica og Uruguay bidrar neppe til å øke prisen på ham.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere