RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Di María ønsker å bli i United

FRUSTRERT: Det var en tøff første sesong for Angel Di María i Manchester United.
FRUSTRERT: Det var en tøff første sesong for Angel Di María i Manchester United. Foto: Nigel French (Pa Photos)
De siste dagene har argentineren blitt koblet vekk fra Manchester United, men onsdag avkrefter vingen alle spekulasjonene.

Angel Di María har ingen planer om å forlate Manchester med det første. Det kommer frem i et intervju angriperen gjorde med den argentinske avisen Olé, gjengitt av The Guardian.

Avkrefter ryktene

27-åringen svingte veldig i prestasjonene etter overgangen fra Real Madrid. Det har de siste dagene medført at vingen har blitt koblet til klubber som blant annet Barcelona og Bayern München.

Hovedpersonen selv ønsker ikke å flytte på seg.

- Jeg tenker ikke på det. I Madrid var det tider hvor jeg ble pepet av banen, men jeg kom meg over det. Jeg liker slike utfordringer, sier Di María ifølge The Guardian.

Vanskelige tider

Den tidligere Real Madrid-spilleren startet bra for de røde djevlene, men etter hvert ble han plassert på benken av klubbens karismatiske manager, Louis van Gaal.

- Jeg kom med en intensjon, men endte opp på benken. Det er vanskelig å si hvordan jeg har det der. Jeg startet bra og hadde både mål og målgivende pasninger. Alt var bra helt til jeg ble plassert på benken. Det er vanskelig å si hvorfor jeg ikke spilte, sier Di María til avisen.

Argentineren avslører også at det til tider er tøft for familien.

- Det har vært vanskelig for familien og meg fordi ting ikke har gått slik jeg ønsket siden jeg ikke spilte.

I januar ble Di María-familien ofre for et innbrudd i eget hjem. Det skjedde kun timer etter 3-1 seieren over Leicester.

Hovedpersonen selv er for øyeblikket opptatt med spill for det argentinske landslaget i Copa America. Sist sommer den dyreste spilleren i Premier League etter at Manchester United betalte rundt 600 millioner kroner for angriperen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere