*Nettavisen* Sport.

Diego Costa frykter Cech kan bli avgjørende

NY KLUBB: Petr Cech skal forsøke å vinne sølvtøy med Arsenal framover. Foto: John Walton (Pa Photos)

Tror keeperen kan hjemsøke Chelsea.

02.08.15 11:53

I forkant av søndagens Community Shield-kamp mellom Arsenal og Chelsea, innrømmer Diego Costa at han frykter tidligere Chelsea-keeper, nå Arsenal-målvakt, Petr Cech kan bli avgjørende.

Costa frykter at målvakten kan komme til å avgjøre både Community Shield og ligaen denne sesongen, skriver Daily Mail.

- Petr er en legendarisk spiller som har hatt stor innflytelse på fotballen i verden. Vi savner han ofte, både som spiller og person, sier Chelsea-spissen.

Følg Community Shield live her.

- Keeperen er forskjellen
Forrige sesong fikk Petr Cech stå noen få kamper i mål for Chelsea, mens førstekeeper Thibaut Courtois var skadet. Denne sesongen har Asmir Begovic fått den rollen.

Costa tror Chelsea står sterkt, også denne sesongen, men at Arsenal er betraktelig styrket. Han anser nemlig Cech som bedre enn både Wojciech Szczesny og David Ospina, som byttet på å stå i mål for Arsenal forrige sesong.

Klikk på bildet for å forstørre.

SAVN: Diego Costa innrømmer at Petr Cech savnes i Chelsea. Foto: Elsa (Afp)

- Det er enormt viktig å ha gode keepere som kan varte opp med mesterlige redninger når vi andre har gjort en feil. Det er fordelen med å ha en topp-keeper. Du har en ekstra trygghet, forklarer Costa.

Ny sesong
Klokka 16.00, søndag, spilles Community Shield-kampen mellom de to lagene på Wembley. Det er første mulighet til å sikre seg sølvtøy denne sesongen.

Premier League sparkes i gang neste helg.

Da skal Chelsea ta imot Swansea hjemme på Stamford Bridge, mens Arsenal får besøk av London-rivalen West Ham.

Rundens storkamp, som også er startskuddet for Premier League-sesongen 2015/16, er Manchester United mot Tottenham på Old Trafford.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag