*Nettavisen* Sport.

Dommertabbe hjalp West Ham

STRAFFE: Her blir Mohamed Diame felt og får straffespark. Foto: Andrew Winning (Reuters / NTB scanpix)

Dommer Mike Dean med kontroversiell avgjørelse.

WEST HAM - HULL 2-1:

I en kamp som for begge lag var viktige for å unngå å ligge i nedrykksdumpa i Premier League, var det dommeren som stjal hovedfokuset.

Etter 21 minutters spill bestemte Mike Dean seg for å dømme straffe til hjemmelaget, etter å ha konferert med assistentdommeren en god stund.

Reprisene viste at Mohamed Diamé tok med seg ballen ved hjelp av hendene, før han ble felt av Hull-keeper Allan McGregor.

Hull-keeperen ble vist ut av dommer Dean, før Mark Noble sikkert satte straffesparket i mål.

Tre minutter ut i andreomgangen utlignet Nikica Jelavic for Hull, en noe heldig scoring.

Tom Huddlestone klinte til fra rundt 30 meters hold. Ballen gikk som et prosjektil i ryggen på Jelavic inne i feltet, og i mål.

Etter 54 minutters spill tok hjemmelaget tilbake ledelsen i kampen ved selvmål av James Chester.

Guy Demel slo et fint innlegg inn i feltet som Mark Noble var nære ved å få satt foten på. I stedet havnet hos Chester, som på klønete vis sparket ballen over egen keeper og i mål.

Hull klarte aldri å produsere de store sjansene etter West Hams ledermål, og dermed ebbet kampen ut med tre poeng til West Ham.

Hjemmelaget klatret med seieren opp på en 11.-plass i Premier League med 34 poeng, mens Hull på sin side ligger på en 13.-plass, ett poeng bak londonlaget.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag