RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enes Unal er klar for Manchester City

KLAR FOR CITY: Tyrkiske Enes Unal (18) er klar for Manchester City. Her er unggutten i aksjon for sin tidligere klubb Bursaspor i 2013.
KLAR FOR CITY: Tyrkiske Enes Unal (18) er klar for Manchester City. Her er unggutten i aksjon for sin tidligere klubb Bursaspor i 2013. Foto: Claudio Villa (Getty Images)
Sist oppdatert:
Manchester City signerte ny spiss.

Den tyrkiske spissen Enes Unal (18) er klar for Manchester City.

Det bekrefter den engelske storklubben på Twitter mandag kveld.

18-åringen kommer fra tyrkiske Bursaspor.

Spissen ble som 16-åring den yngste til å score på øverste nivå i Tyrkia og skal ha vært jaktet av flere europeiske toppklubber.

Nå er det altså Manchester City som har sikret seg ungguttens tjenester. 18-åringen er City-manager Manuel Pellegrinis første signering i sommer.

Det er imidlertid ventet at City vil hente inn flere forsterkninger.

Pellegrini skal ifølge flere engelske medier ha et ønske om å signere flere unge spillere, deriblant Liverpools Raheem Sterling.

De lyseblå fra Manchester har allerede kommet med et bud på den hurtige angriperen, men Liverpool godtok ikke budet. Det er riktignok ventet at City vil komme med et forbedret tilbud i løpet av sommeren. Det spekuleres i at prisen kan nærme seg så mye som 40 millioner pund. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere