*Nettavisen* Sport.

Eriksen uenig med Adebayor

UENIG: Christian Eriksen er ikke enig i Emmanuel Adebayors uttalelser. Foto: Ben Stansall (Afp)

- Det har ingenting med fansen å gjøre, sier dansken.

24.11.14 15:17

Tottenham-stjerne Christian Eriksen er ikke enig med sin lagkamerat Emmanuel Adebayor om at lagets hjemmesupportere gjør det vanskeligere for Spurs å spille på White Hart Lane.

Adebayor uttalte etter 2-1-tapet mot Stoke på White Hart Lane 9. november, at det var lettere å spille på bortebane enn foran hjemmesupporterne.

- Krever mer hjemme
Søndag snudde Tottenham 1-0 til 1-2 borte mot Hull, og tok tre viktige poeng. Nå venter Everton hjemme på White Hart Lane neste helg for Spurs.

Matchvinner mot Hull, Christian Eriksen, er på ingen måte enig i at hjemmefansen vil gjøre den kommende kampen mer krevende.

- Nei, supporterne mot Hull var veldig bra. Vi vet selvfølgelig også at de krever mer av oss hjemme. Det gjør vi også, sier Eriksen til Daily Mail.

- Vi ønsker alltid å vinne når vi spiller hjemme, og hvis det ikke skjer blir supporterne skuffet, det er normalt. Det har ingenting med det (stemningen) å gjøre. Vi må bare spille bedre på hjemmebane, forteller dansken.

- Blir en bra sesong
Søndagens seier mot Hull gjorde at Tottenham rykket opp på en 10. plass i Premier League, to poeng bak Manchester United på 4. plass.

Nå håper dansken at seieren har gitt laget fornyet selvtillit.

- Vi håper at resultatet nå kan få oss i gang. Vi kan ta med oss mye bra fra denne kampen, sier Eriksen.

- Vi må forbedre oss. Så fort vi blir mer stabile, kommer dette til å bli en bra sesong, sier dansken.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag