Eto'o reddet Everton

UTLIGNET: Samuel Eto'o sørget for at Everton fikk med seg ett poeng hjem fra Krasnodar.

UTLIGNET: Samuel Eto'o sørget for at Everton fikk med seg ett poeng hjem fra Krasnodar. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Premier League-laget topper «dødens gruppe».

02.10.14 20:34

KRASNODAR - EVERTON 1-1:

Everton så lenge ut til å måtte reise tomhendt hjem fra Russland da Krasnodar ledet 1-0 gjennom store deler av torsdagens Europa League-møte.

Åtte minutter før full tid sørget imidlertid Samuel Eto'o for at Premier League-laget fikk med seg ett poeng hjem til Merseyside.

- Fantastisk resultat
Everton-manager Roberto Martinez var godt fornøyd med det laget hans presterte i den tøffe bortekampen.

- Jeg er fornøyd fordi jeg synes de spilte bra. De presset oss høyt i banen, så jeg er glad vi scoret på måten vi gjorde. De ga oss nemlig ikke mange sjanser, sa Martinez ifølge Sky Sports.

41-åringen brukte store år da han beskrev hvor godt resultatet egentlig er for Everton.

- Vi avsluttet sterkt, og det er et fantastisk resultat, egentlig. De brukte hjemmefordelen godt, men det var en sterk borteprestasjon til slutt, sa Martinez.

Everton på topp
Krasnodar tok ledelsen før pause da et sleivtreff fra Phil Jagielka serverte ballen til Ari. Den brasilianske spissen la ballen vakkert i hjørnet til glede for hjemmefansen.

Det så altså ut til å bli sluttresultatet, helt til Samuel Eto'o dukket opp og pirket inn 1-1 etter et godt slått innlegg fra Leighton Baines.

Everton har dermed fått en god start i Gruppe H, som av mange regnes som den tøffeste i årets Europa League.

Wolfsburg og Lille er de øvrige to lagene i denne gruppen. Everton topper nå med fire poeng, etter at det ble 4-1-seier mot Wolfsburg i første kamp.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.