*Nettavisen* Sport.

Everton ydmyket Aston Villa

FULL KONTROLL; Everton-spillerne hadde ingen problemer med å vinne over Aston Villa. Foto: Andrew Yates (Reuters)

De blåkledde kjørte over Premier Leagues bunnlag.

21.11.15 18:40

EVERTON - ASTON VILLA 4-0:

Everton-spillerne lekte seg til en overbevisende 4-0 seier mot bunnlaget Aston Villa på Goodison Park.

Gjestene fra Birmingham hadde aldri en sjanse, for de klarte ikke å stoppe hverken Romelu Lukaku eller Ross Barkley som scoret to mål hver lørdag ettermiddag.

- Vi visste at Aston Villa kom til å legge seg bakpå, men vi viste bra tålmodighet, forsvarte oss godt, og scoret fire ganger. Vi viste hvor bra lag vi er, sier Barkley til BBC etter kampen.

Den engelske landslagsspilleren gleder seg over egen innsats om dagen.

- Jeg nyter det. Det er den beste fotballen jeg har spilt i løpet av min karriere. Å få to mål i dag er en bonus, forklarer Barkley.

Krise for Aston Villa

Birmingham-klubben har hentet Remi Garde til klubben for å få dem ut av nedrykksstriden, men lørdag ettermiddag fikk ikke spillerne hans vist annet enn at franskmannen har en svært vanskelig oppgave foran seg om han håper at klubben skal berge plassen i Premier League.

Everton var overlegne fra første spark på ballen, og det tok ikke mer enn 16 minutter før hjemmelaget gikk opp i ledelsen etter scoring av Ross Barkley. Målet kom etter at Aston Villa-keeper Brad Guzan måtte gi retur på et skudd fra Gerard Deulofeu. På returen dukket nevnte Barkley opp, som lett kunne sette inn 1-0 til de blåkledde.

Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen, og 15 minutter senere økte Romelu Lukaku ledelsen til 2-0 etter at han headet inn Seamus Colemans innlegg.

Men det stoppet ikke der. Få minutter før pause, satte Barkley inn sitt andre for kvelden, og dermed kunne de blåkledde gå i garderoben etter de første 45 minuttene med en imponerende 3-0-ledelse.

Lukaku scoret igjen

Også etter hvilen var det hjemmelaget som var best. Gjestene kom riktignok til en meget stor mulighet fem minutter ut i andre omgang, da Ashley Westwood kom til en avslutning, men det ville seg ikke for laget fra Birmingham.

I stedet gikk Everton opp til 4-0 etter at Lukaku satte inn sitt andre mål for dagen etter 59 minutter.

Utover omgangen hadde de blåkledde full kontroll, og da det ikke ble flere mål på Goodison Park lørdag ettermiddag, endte oppgjøret 4-0 til hjemmelaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag