RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I KONFLIKT: Det er ikke akkurat skjønn musikk mellom Mourinho og Eva Carneiro for tiden. FA mener førstnevnte burde bedt om unnskyldning.
I KONFLIKT: Det er ikke akkurat skjønn musikk mellom Mourinho og Eva Carneiro for tiden. FA mener førstnevnte burde bedt om unnskyldning. Foto: MONTASJE (NTB Scanpix / Reuters)

FA: – Mourinho burde bedt om unnskyldning til Eva Carneiro

Sist oppdatert:
Chelsea-manager José Mourinho får nå kritikk av Det engelske fotballforbundet (FA) for ikke å ha beklaget oppførselen sin overfor tidligere klubblege Eva Carneiro.

Carneiro ble skjelt ut og degradert av Chelsea-manageren etter ligaåpningen mot Swansea i august. Årsaken var at klubblegen og en av hennes medhjelpere ga Eden Hazard behandling på banen i sluttminuttene.

Det førte til at Chelsea måtte spille en kort stund med ni spillere, hvilket fikk Mourinho til å se rødt.

Eva Carneiro ble utestengt fra både treningsannlegg og kamp en stund, og rapportene sier at hun vurderte å gå til sak mot sin egen klubb.

Portugiseren hevdet at klubblegen ikke forsto seg på fotball og kalte henne naiv.

Chelsea har siden bedt Carneiro om å komme tilbake på jobb, men den tidligere klubblegen valgte i stedet å avslutte arbeidsforholdet med London-klubben.

Sjefen i Det engelske fotballforbundet, Greg Dyke, mener Mourinho håndterte situasjonen helt galt.

– Jeg synes ikke han løste dette bra. Han gjorde en feil i kampens hete og burde ha bedt om unnskyldning, sier han – og tilføyer:

– I stedet sa han veldig lite, og Miss Carneiro mistet jobben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere