RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få lyspunkt for Villas nye sjef


MISFORNØYD: Remi Garde kan ikke være særlig fornøyd med det han så av Aston Villa mot Tottenham.
MISFORNØYD: Remi Garde kan ikke være særlig fornøyd med det han så av Aston Villa mot Tottenham. Foto: Montasje
Tottenham fortsetter å imponere.

TOTTENHAM - ASTON VILLA 3-1:

Mauricio Pochettinos Tottenham tok tre viktige poeng mot Aston Villa, mandag kveld.

Man skulle tro Villa-spillerne ville imponere sin nyansatte manager, Remi Garde, som var på plass på tribunen White Hart Lane for å se sin nye klubb for første gang i aksjon. Det skulle gå hele 80 minutter før Villa-laget våknet. Sluttspurten kom for sent for gjestene, og Tottenham kunne juble for tre poeng.

Det til tross for at Jordan Ayew pyntet på resultatet ti minutter før slutt.

Mål fra Moussa Dembele, Dele Alli og Harry kane var det som sørget for at vertene vant fullt fortjent 3-1 mot jumboplasserte Aston Villa. Tottenham klatret med seieren opp på femteplass på tabellen.

Drømmeåpning
Det startet på best mulig måte for Tottenham, mandag. Allerede etter tre minutter viste Moussa Dembele kjempekrefter da han dro seg fri fra Ciaran Clark. Belgieren var også sikker foran mål, og sendte hjemmelaget i føringen til en drømmestart på kampen.

LES OGSÅ: Jubler dommeren for Spurs-scoring her?

Aston Villa hadde bare hentet fire poeng på ti kamper før mandagens kamp i London. Det så aldri ut som om laget skulle få økt det antallet mot Tottenham.

En avslutning rett på Hugo Lloris fra Scott Sinclair var det nærmeste Villa var scoring i løpet av de første førti-fem minuttene på White Hart Lane.

På overtid i den første omgangen ble vondt verre for gjestene. Et innlegg fra Danny Rose ble klarert ut i feltet. Der stod 19 år gamle Dele Alli, som vakkert trillet ballen i målet bak Brad Guzan.

Ayew-mål
I 35 minutter av andreomgang så kampen ut til å ende 2-0 til hjemmelaget. Men da Leandro Bacuna skøyt i stolpen ti minutter før slutt, øynet gjestene likevel et håp om å få med seg ett poeng hjem til Birmingham.

Og bare minuttet etter trillet Jordan Ayew inn reduseringen. Fra 20 meter trillet ballen i mål bak en utspilt Hugo Lloris.

Rudy Gestede var også nære på å utligne til 2-2 like før slutt, men headingen fra belgieren gikk utenfor det tomme Tottenham-buret.

I stedet satt Harry Kane inn 3-1 til hjemmelaget på overtid.

Dermed endte kampen 3-1, og Tottenham kunne juble for tre poeng på eget gress.

Kjemper om topp-fire
Tottenham er med mandagens seier oppe i 20 poeng på elleve kamper. Laget er for fullt med i kampen om Champions League-plass, og er bare fem poeng bak ledende Manchester City.

Laget skal ut i Europaligaen mot Anderlect på torsdag, før de møter Arsenal til London-oppgjør til helgen.

Aston Villa får sin første kamp under Remi Gardes ledelse mot Manchester City neste helg. Laget har kun tatt fire poeng i årets Premier League-sesong, og ligger helt nederst på tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere