London-klubben bekrefter på eget nettsted at de har sikret seg den brasilianske midtbanespilleren Felipe Anderson (25) fra Lazio.

25-åringen ankom London torsdag kveld etter at klubbene ble enige om en overgangsavtale. Anderson har signert for fire år med Hammers.

- Jeg er veldig glad og føler at noe er oppfylt nå. West Ham er en klubb med mye tradisjon. Mange gode spillere har vært her, som Bobby Moore, Carlos Tévez og Paolo Di Canio, sier Felipe Andreson i klubbens pressemelding.

- De var store spillere og idoler her, og jeg sikter høyt. Kanskje kan jeg nå opp til dem og bli en legende her også. Dette er en drøm som går i oppfyllelse, tilføyer brasilianeren.

Les mer: Søndagens Premier League-rykter

Anderson blir tidenes dyreste West Ham-spiller. Det bekreftes av londonklubben selv, som likevel ikke oppgir overgangssummen. Ifølge engelske og italienske medier skal Hammers ha blitt enige med Lazio om en prislapp på 35 millioner pund for midtbanespilleren.

Sky Sports melder på sin side søndag at overgangen er verdt hele 42 millioner pund, noe som tilsvarer 449 millioner norske kroner.

Fra før av var midtstopper Issa Diop tidenes dyreste West Ham-spiller etter at klubben kjøpte han fra Toulouse for 22 millioner pund tidligere i sommer.

Anderson har vært en viktig spiller for Lazio de siste årene og kan i tillegg vise til én landskamp for Brasil.

25-åringen er en av mange nye spillere som West Ham har sikret seg i sommer. Fra før av har klubben hentet Andrij Jarmolenko, Jack Wilshere, Ryan Fredericks, Lukasz Fabianski, nevnte Issa Diop og Fabián Balbuena.