*Nettavisen* Sport.

Fellaini: - Det var mye stress

SKADEPLAGET: Manchester Uniteds Marouane Fellaini ser frem til neste sesong og håper han får sjansen til å vise hva han er god for. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Nå ser Marouane Fellaini fremover for å bevise at han er verdig en plass i Manchester United.

10.05.14 16:02

Årets sesong har vært et mareritt for Manchester Uniteds Maroune Fellaini.

26-åringen ble hentet inn for å styrke midtbanerekken til fjorårets seriemester, men en tidlig skade har ført til at belgieren kun har fått 16 opptredener for «The Red Devils».

I et lengre intervju med The Telegraph forteller United-spilleren om sesongen som snart er over og om ambisjonene han har for neste sesong.

- Jeg må være være i form for å være god, enkelt og greit, forteller han til avisen.

Skadeplaget
- Jeg kan spille selv om jeg er skadet, men formen er ikke der den skal være, fortsetter Fellaini, og henviser til håndleddskaden han pådro seg mot Shakhtar Donetsk 2. oktober i fjor. Skaden kom i hans tredje kamp fra start for United, og det hemmet prestasjonene hans hele høsten før han til slutt måtte operere i desember. Operasjonen holdt han på sidelinjen frem til februar.

- Jeg var skadet i tre måneder og det var en vanskelig tid for meg. Når du kommer til et nytt lag som du ønsker å spille for, ønsker du å være en del av laget, men når du ikke kan spille er det vanskelig å se på laget - selv utenfor banen. Når denne sesongen er ferdig vil jeg starte mine forberedelser til neste sesong, og det vil bli bra, sier 26-åringen.

- Mye stress
Få timer før overgangsvinduet stengte i september ble Fellaini klar for Manchester United for 27,5 millioner pund. Da hadde belgieren brukt de siste to månedene til å forberede seriestarten med Everton.

- Det var vanskelig fordi jeg i to måneder hadde gjort mine forberedelser med Everton, og jeg visste ikke om jeg ville dra eller ikke. Men til slutt ønsket jeg en overgang og signerte for Manchester United. Det var mye stress, men alt gikk bra til slutt, forteller han.

Nå ser Fellaini fremover og gleder seg til å ta fatt på en ny sesong.

- Jeg føler jeg kjenner spillerne nå. Jeg kjenner klubben. Det har vært en flott opplevelse å være på trening med Wayne Rooney og Robin van Persie, forteller han. Belgieren er samtidig klar på at han vet hva som forventes hvis han skal bli husket på Old Trafford.

- Hvis folk ikke skal glemme meg er vi nødt til å vinne trofeer, sier Fellaini.

Søndag møter Manchester United Southampton på St. Mary's Stadium i sesongavslutningen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.