*Nettavisen* Sport.

Fellaini: - Taktikkskiftet var bra for laget

VIKTIG BIDRAG: Marouane Fellaini kom inn fra benken og scoret et av to Manchester United-mål mot QPR. Foto: Ben Queenborough (REX / All Over Press)

Radamel Falcao sviktet, men Marouane Fellaini ordnet opp.

18.01.15 02:32

QPR - MANCHESTER UNITED 0-2:

Louis van Gaal fikk mange undrende blikk da han ikke tok med Radamel Falcao til forrige ligakamp hjemme mot Southampton.

Det endte som mange vet uten både scoringer og skudd på mål for Manchester United, i tillegg til et sviende 0-1 tap hjemme for tabellnaboen.

Lørdag var Uniteds innleide stjernespiss tilbake i troppen. Colombianeren spilte attpåtil fra start. Men det var ikke mye gjestene fikk til offensivt borte mot QPR på Loftus Road heller.

Først etter pausen, og da Marouane Fellaini hadde erstattet Juan Mata, ble det nettsus.

- Treneren skiftet taktikk, og det var bra for laget. Det viste vi i dag, og det lover godt for fremtiden, sier Fellaini til TV 2.

Motgang

- Jeg har vært syk i tre uker. Jeg brakk et ribbein. Nå er jeg frisk og klar for å kjempe om en plass på laget, forteller han videre.

I den første omgangen var det bare Falcao som markerte seg med en dobbeltsjanse etter tolv minutter. Måljegeren ble spilt fri av Juan Mata, men kom litt for tett på Robert Green til at han fikk ballen forbi vertenes keeper.

Det var Queens Park Rangers som var nærmest scoring i første halvdel, og Manchester United kunne takke keeper David De Gea for at det ikke ble mål til hjemmelaget.

Nærmest var storscorer Charlie Austin med en flott avslutning fra langt hold. De Gea avverget til corner.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

VANSKELIG MOTSTANDER: David De Gea hadde flere gode redninger på lager mot QPR og storscoreren Charlie Austin. Foto: Ben Queenborough (REX / All Over Press)


Det bedret seg noe for Manchester United etter hvilen. Igjen var det Falcao som fikk den første store muligheten. Et innlegg fra høyre falt perfekt ned på luggen til spissen. Hodestøtet var dog ikke nok til å overliste Green.

Isteden var det innbytter Fellaini, kanskje til manges store overraskelse, som viste iskalde avslutningsegenskaper noe senere. Belgieren brukte et touch for å få kontroll før han banket til på den sprettende ballen.

QPRs målvakt fikk fingrene på kula igjen, men kunne ikke hindre scoring.

Marginer imot

Flere Falcao-muligheter fulgte. Unggutten James Wilson gjorde et friskt innhopp og var flere ganger nær ved å servere Falcao på blankt mål. Men marginene ville det annerledes.

Manchester United skal kanskje prise seg lykkelig over at ikke Eduardo Vargas har funnet veien til mål ofte for QPR denne sesongen. Chileneren burde absolutt fått mer ut av en stor mulighet han ble servert av motspiller Marcos Rojo.

Sistnevnte og Michael Carrick løp helt unødvendig inn i hverandre, og forærte gjestene en gyllen sjanse.

På overtid kronet isteden James Wilson et flott innhopp med å sette inn Uniteds andre og mål.

Tapet ble hjemmesterke QPRs første på hjemmebane siden 2-3-nederlaget for Liverpool i oktober.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.