RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fellaini avviser spytting

SPYTTET IKKE: Marouane Fellaini, her med et skuddforsøk i kampen mot byrival Manchester City tidligere denne uken, hevder at han ikke spyttet på en motspiller under den nevnte kampen mellom Manchester United og City.
SPYTTET IKKE: Marouane Fellaini, her med et skuddforsøk i kampen mot byrival Manchester City tidligere denne uken, hevder at han ikke spyttet på en motspiller under den nevnte kampen mellom Manchester United og City. Foto: Phil Noble (Reuters)
- Vi skal jobbe med FA om det er nødvendig.

Marouane Fellaini nekter for at han spyttet på en motspiller under tirsdagens Manchester-derby.

Videobilder viser at United-spilleren kan ha spyttet mot City-forsvareren Pablo Zabaleta mens sistnevnte lå nede etter en duell mellom de to spillerne.

Englands Fotballforbund har sett bildene og har bedt TV-kanalen Sky Sports om et opptak med skarpere bildekvalitet før de avgjør om de vil gå videre med saken.

Følg Uniteds hjemmekamp mot Aston Villa i vårt LIVE-senter fra 13.45!

United-manager David Moyes sier at Fellaini avviser at han spyttet på Zabaleta.

– Jeg har snakket med Marouane, og han sier det ikke er tilfelle. Vi skal jobbe med FA hvis det er nødvendig. Marouane er tydelig på at han ikke gjorde det, sier Moyes.

Tidligere i mars ble Hull-spilleren George Boyd utestengt i tre kamper for å ha spyttet på City-målvakt Joe Hart. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere