RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferdinand blir QPR-sjef

Les Ferdinand (t.h.) blir ansatt som fotballsjef i QPR.
Les Ferdinand (t.h.) blir ansatt som fotballsjef i QPR. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)
Les Ferdinand returnerer til Queens Park Rangers.

Tidligere toppspiss Les Ferdinand er ansatt som fotballsjef i Premier League-klubben QPR.

Ferdinand, som selv spilte for London-klubben fra 1986 til 1995, skal ha ansvaret for det strukturelle arbeidet rundt QPRs fotballsatsing.

- Fotballen har endret seg i betydelig grad de siste årene, og jeg tror fullt og fast at alle klubber trenger en person i en slik rolle, sier Ferdinand til klubbens nettsider.

- Denne klubben har en spesiell plass i hjertet mitt. Alle vet hva den betyr for meg, så da muligheten til å komme tilbake dukket opp, grep jeg den, tilføyer han.

47-åringen kjenner i tillegg QPR-manager Harry Reddknapp godt. Da sistnevnte var manager i Tottenham fra 2008 til 2012, hadde han med seg nettopp Ferdinand som assistent.

Nå gleder Redknapp seg over at de to blir gjenforent.

- Jeg hentet ham til Tottenham som trener, og han gjorde en kjempejobb for meg der. Å ha en person som ham i klubben, som forstår historien, kan utelukkende være en god ting for QPR, sier manageren.

Les Ferdinand spilte for en lang rekke engelske klubber i sin karriere som spiller. For det engelske landslaget fikk han 17 kamper. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere