*Nettavisen* Sport.

Flere dårlige nyhter for Liverpool-fansen

SKADET: Roberto Firmino har brukket et bein i ryggen og kan være ute en god stund. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)

Roberto Firmino kan være ute en god stund.

25.09.15 12:02

På en pressekonferanse fredag fortalte en presset Brendan Rodgers om flere problemer i Liverpool-laget.

Roberto Firmino, som ble hentet til klubben fra 1899 Hoffenheim i sommer, med en prislapp på 29 millioner pund, må belage seg på en periode på sidelinjen.

Mange skader
- Firmino har brukket et bein i ryggen, sa Liverpool-manageren ifølge journalist i The Times, Tony Barrett.

Dette er et nytt slag i ansiktet for Liverpool, som har slitt med å finne fasongen denne sesongen.

Med brasilianeren ute, vil Rodgers få nye utfordringer når han skal sette sammen et lag som kan klare å ta med seg en trepoenger.

Dejan Lovren har også skadet seg og må belage seg på noen uker på sidelinjen med en ankelskade, sa Rodgers videre, ifølge Barrett.

Fra før er Christian Benteke også satt på sidelinjen med en skade, og det er usikkert når spissen er tilbake i spill.

Merker presset
Denne uken har det virkelig stormet rundt liverpoolmanageren, og enkelte medier hevdet at klubben allerede har vært i kontakt med Carlo Ancelotti med tanke på en mulig managerjobb i klubben.

Dette benektet klubben senere.

På pressekonferansen uttalte Rodgers at han forstår at han får kritikk, men han hevder han er sterkere nå enn da han kom for tre år siden.

- Jeg er en mye bedre manager nå, enn jeg var da jeg kom for tre år siden. Men jeg vet jeg trenger å få resultater, sa Rodgers.

- Det er et massivt press på meg, og jeg omfavner den utfordringen. Jeg respekterer at jeg må oppnå resultater. Én seier og vi er tilbake i kampen om topp fire-plasseringen.

Nå ber han om tålmodighet fra kritikernes side.

- Jeg ber fansen om å stole på laget, sa han.

Mens Liverpool sliter med å finne veien til nettmaskene, kan det være verdt å nevne at tidligere floppspillere i klubben, Iago Aspas og Mario Balotelli, har funnet scoringsformen i sine nye klubber.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=cC1b8VGi3QoVUEA1jESnKm2cFxY3OBKuTg2ryyT4DPCs_RYyqbGM9JQWnQ3hTIgH1MxG1qP5u2WZIIVvHI0NyDyiaOch07wk&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.