Fotballagent refser City-manager

FÅR KRITIKK: Manchester City-manager Manuel Pellegrini får tøff kritikk.

FÅR KRITIKK: Manchester City-manager Manuel Pellegrini får tøff kritikk. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

- Han er en god trener, men han en svak manager.

19.04.15 15:03

Manchester City-manager Manuel Pellegrini er i hardt vær om dagen. Nå får han passet påskrevet av agenten til en av klubbens viktigste spillere.

LIVE 14:30:Følg Manchester City - West Ham

Manchester City har slitt den siste tiden og synes å være ute av gullkampen i Premier League. Det har falt både supporterne og ledelsen i klubben tungt for brystet.

Blant spillerne som har blitt kritisert for sine prestasjoner denne sesongen er Yaya Touré. Det vil ikke ivorianerens agent Dimitri Seluk høre snakk om. Han henviser i stedet det verbale skytset videre til manager Pellegrini.

- Enkelte personer i Manchester City prøver å gi Yaya Toure skylden for det som har skjedd denne sesongen. Men de personene tar ikke ansvar for sine egne feil, sier han til britiske Sunday Mirror.

- Jeg snakker om den delen av ledelsen som har kjøpt spillere i dyre dommer og deretter plassert dem på benken, tilføyer han.

Seluk peker blant annet på kjøpet av Stevan Jovetic.

- Jeg har vondt av Pellegrini. Han er en god trener, men han en svak manager. Han vant tittelen med det laget som (Roberto) Mancini hadde etterlatt seg, sier han.

Seluk hevder videre at to storklubber allerede har forhørt seg om Yaya Toures tjenester.

– De har spurt om Toure er tilgjengelig og om jeg vet om City vil selge. Hvis jeg visste at de ville selge, ville ytterligere ti klubber kontaktet meg i løpet av 24 timer, sier Seluk. (©NTB)

LIVE 14:30:Følg Manchester City - West Ham

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.