*Nettavisen* Sport.

Fotballekspert: - Gerrard må starte mot United

KAN BLI EN NØKKELSPILLER: Fotballekspert Jamie Redknapp mener Steven Gerrard må få starte mot Manchester United. Foto: Rebecca Naden (Reuters)

Kan bli en viktig spiller i storkampen mot Manchester United.

Søndag barker Liverpool og Manchester United sammen på Anfield.

De to storlagene kjemper en intens kamp om å komme blant de fire beste lagene på tabellen. Før oppgjøret innehar United den viktige fjerdeplassen, to poeng foran Liverpool som følger på plassen bak.

Dermed blir kampen på Anfield meget viktig for begge lag.

Tidligere Liverpool-spiller og nåværende fotballekspert, Jamie Redknapp, er klar på hvilket taktisk grep manager Brendan Rodgers må gjøre før møtet med United.

Han må sette inn Steven Gerrard i startelleveren.

For i sin fotballspalte hos Sky Sports skriver fotballeksperten at Liverpool vil trenge 34-åringen til å lede laget i krigen mot Louis Van Gaals mannskap.

- For meg er det ingen mulighet å holde Gerrard borte fra denne kampen. Det har ikke noe med sentimentaliteten ved at det er hans siste kamp for Liverpool mot United, skriver han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

FOTBALLEKSPERT: Sky Sports Jamie Redknapp mener Liverpool må ha Steven Gerrard i startelleveren mot Manchester United.


Gerrard har slitt med skade den siste tiden, dermed har Joe Allan fått tillitt på midten for Liverpool. Sistnevnte har også vist seg tilliten verdig med godt spill, men det holder ikke til å beholde plassen på laget mot United, mener Redknapp.

- Jeg har ingenting imot Joe Allen, som er en spiller jeg liker og som har prestert godt. Men spør man samtlige United-spillere om hvem de vil møte på Anfield av Allen og Gerrard, vil ingen av dem svare Gerrard, hevder Redknapp.

Liverpool er formlaget i Premier League, og har ikke tapt siden de møtte Manchester United i desember. Da gikk de på et stygt 3-0-tap på Old Trafford. Siden den gang har de gått ubeseiret gjennom de 13 siste seriekampene, der ti av disse har endt med seier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.