Fowler om Sterling: - Jeg bare krysser fingrene

KRYSSER FINGRENE: Robbie Fowler håper Raheem Sterling blir i Liverpool.

KRYSSER FINGRENE: Robbie Fowler håper Raheem Sterling blir i Liverpool. Foto: David Davies (Pa Photos)

Liverpool-legenden snakker til Nettavisen om overgangsbråket rundt Raheem Sterling.

24.05.15 13:39

STOCKHOLM / PERTH (Nettavisen): Eksperter som Jan Mølby og Jason Burt uttalte tidligere denne uken at Liverpool ikke har stort annet valg enn å selge Raheem Sterling slik situasjonen har utviklet seg.

Det er Sterling-agent Aidy Wards uttalelser om at det er helt uaktuelt for klienten å skrive ny kontrakt med Liverpool som har fått begeret til å rennet over for mange fans.

Samtidig har Brendan Rodgers rykket ut og påstått at konflikten ikke er lite betent som den fremstår i engelsk media.

Klikk på bildet for å forstørre.

PROVOSERER: Raheem Sterling. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

- Krysser fingrene
Liverpool-legenden Robbie Fowler møtte Nettavisen i Stockholm denne helgen og ga klart uttrykk for at han fremdeles har et håp om at Sterling blir på Anfield.

- Han har to år igjen av kontrakten, og du vet, du vil alltid høre overgangsrykter og sitater fra folk som sier forskjellige ting i avisene. Klubben har gått ut og sagt at den vil at han skal bli der lenger enn de to årene han har igjen. Det er jeg helt klart for, sier Fowler til Nettavisen.

Fowler, som spilte elleve sesonger i rødt, håper nå at Brendan Rodgers kan overtale Stering til å bli værende.

Les også:Robbie Fowler om Martin Ødegaard

- Han er en glimrende spiller, og det vil du gjerne ha i laget ditt for å ta det neste steget. Jeg krysser fingrene for at han blir i Liverpool lenge.

Hyller Rodgers
40-åringen vant FA-cupen, ligacupen og UEFA-cupen som Liverpool-spiller. Denne sesongen har det vært heller tynt når det gjelder edelt metall på Anfield. Fowler innrømmer at årets sesong har vært en liten skuffelse.

- Denne sesongen har ikke vært like bra som forrige, men jeg synes fremdeles vi har et bra lag og en glimrende manager. Jeg mener det blir viktig at vi sikrer oss et par kvalitetsspillere for å gjøre stallen større og sterkere, sier han.

Lykkes klubben med det, tror Fowler at klubben kan heve seg og igjen kjempe om spill i Champions League.

- Jeg er alltid optimistisk når det gjelder Liverpool. Jeg mener Brendan er rett mann og er sikker på at han vil få det til. Jeg håper han blir Liverpool-manager i lang, lang tid.

Liverpool avslutter sesongen med bortekamp mot Stoke lørdag. Kampen kan du følge i vårt livesystem fra 16.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.