*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

- KAN VÆRE PÅ VEI TIL OLD TRAFFORD: Edison Cavani skal være på ønskelisten til David Moyes.

Denne mannen kan være på vei til Old Trafford.

Manchester United er godt besatt på spissplass, men ifølge Daily Mail er David Moyes ivrig etter å sikre seg en ny måljeger til sommeren. Øverst på ønskelisten er Paris St Germains Edison Cavani og Bayern Münchens Mario Mandzukic.
(Daily Mail)

En angriper som skal være på vei bort fra Old Trafford, er Javier Hernandez. Mexicaneren har fått lite tillit under David Moyes, og Valencia skal være interessert i å hente ham til Spania.
(Daily Mail)

Liverpool skal være interessert i å hente det tyske supertalentet Donis Avdijaj (17). Schalke-unggutten blir kalt den nye Mesut Özil i hjemlandet, og er av mange regnet som et større talent enn lagkamerat Julian Draxler.
(Daily Mail)

Carlo Ancelotti skal være ivrig etter å slanke stjernegalleriet sitt. En av dem som kan være på vei ut av portene, er Iker Casillas. Og Arsenal hevdes å være interessert i å knytte seg til den spanske landslagskeeperens tjenester. Sami Khedira og Angel Di Maria kan også måtte pakke sakene sine, og flere engelske klubber følger situasjonen nøye. Manchester United skal ha vist interesse for begge to.
(TalkSport)

Newcastle-fansen var svært opprørte da klubben solgte midtbanestrategen Yohan Cabaye til Paris St Germain i januar. Nå skal den franske klubben være klare for å skape enda mer hodebry for Newcastle. Mathieu Debuchy skal nemlig være et yndet overgangsmål for Zlatans klubb, og det er ventet at hovedpersonen selv vil være interessert i en overgang.
(Daily Mirror)

Manchester City skal være en av flere klubber som sikler etter San Lorenzos talentfulle spiss Angel Correa. 18-åringen blir sammenlignet med Sergio Aguero, og Atletico Madrid skal allerede ha lagt inn et bud på unggutten.
(Daily Mirror)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.