*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

- JAKTES AV GAMLEKLUBBEN: Robin van Persie skal være ønsket på Emirates Stadium.

- Arsenal jakter Robin van Persie.

Vi starter med et rykte hverken Arsenal- eller Manchester United-fansen vil hoppe i taket over. Ifølge rapporter i Nederland, jobber Arsenal med å hente tilbake Robin van Persie fra Old Trafford. Nederlenderen vurderer fremtiden fortløpende, og er klar til å forlate Manchester hvis det rette tilbudet dukker opp.
(Metro)

Urokråka Mario Balotellis fremtid er foreløpig uavklart, og flere engelske klubber følger med på utviklingen. Arsenal har vært nevnt flittig de siste ukene, men nå får de kamp fra erkerival Tottenham. Daniel Levy skal være villig i å tilby Erik Lamela som en del av avtalen.
(Daily Express)

Tidligere Manchester City-spiller Nigel De Jong er ikke interessert i en overgang til Liverpool. Merseyside-klubben skal være interessert i en overgang til sommeren.
(Daily Star)

En annen tidligere Manchester City-spiller som kan være på vei tilbake til Premier League, er Stefan Savic. Midtstopperen skal være en kandidat til å erstatte Nemanja Vidic på Old Trafford, og en kontroversiell overgang kan dermed ligge i kortene.
(TalkSport)

Alan Pardew og Newcastle kun vise til grønne tall i regnskapet, etter Yohan Cabaye ble solgt til Paris St Germain. Dermed er Newcastle klare for å forsterke stallen kraftig til sommeren.
(Daily Mirror)

Inter Milan skal være interesserte i å knytte seg til Tottenhams Etienne Capoue. Midtbanespilleren sliter med å få spilletid på White Hart Lane, og italienerne ønsker å tilby ham en vei ut av London.
(Daily Mirror)

Kampen om signaturen til Southamptons supertalent Luke Shaw intensiveres for hver uke som går. Nå har også Manchester City meldt seg på i jakten på venstrebacken. Fra før har både Chelsea og Manchester United meldt sin interesse for unggutten.
(The Guardian)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.