Fredagens Premier League-rykter

ETTERTRATET: Luke Shaw fikk nylig sin England-debut. Snart kan et klubbskifte bli neste kapittel i eventyret. Foto: Eddie Keogh / Reuters

ETTERTRATET: Luke Shaw fikk nylig sin England-debut. Snart kan et klubbskifte bli neste kapittel i eventyret. Foto: Eddie Keogh / Reuters

Storklubbene skal handle.

07.03.14 08:55

Hei og velkommen til en rykende fersk utgave av Nettavisens ryktespalte.

Vi starter i Manchester, der Manchester United og David Moyes skal ha bestemt seg for hvilken spiller de vil bruke energien på i neste overgangsvindu. United skal nemlig være klare til å sprenge banken for å hente Southamptons venstreback Luke Shaw, som nylig fikk sin England-debut. Shaw sies å være Chelsea-fan, og er også koblet til blåtrøyene den siste tiden. Budkrig in the making?

Manchester United-sjef David Moyes skal også være ute etter Real Sociedad-stjernen Antoine Griezmann. Moyes skal etter sigende ha vært på tribunen da 22-åringen fikk sin Frankrike-debut i Paris på onsdag.

Arsenals Lukas Podolski er stadig en mann for ryktespaltene. Nå har agenten hans hintet om at tyskeren kan følge i Nemanja Vidics fotspor og ende opp i Inter til sommeren. Italienerne skal lenge ha snust på den tidligere Köln- og Bayern-spilleren. Arsenal kan være fristet til å selge hvis Inter møter prisantydningen på 110 millioner kroner.

I Liverpool nyter Brendan Rodgers og company gode dager i toppen av Premier League. Nå har de kastet seg inn i kampen med Arsenal om å signere den 16 år gamle vidundergutten Maxime Lopez fra Marseille.

I Spania er Barcelona ute etter å rense opp i stallen, og spillere som Dani Alves (30) og Alex Song (26) skal være på radaren til klubber som Arsenal, Manchester United, Chelsea og Manchester City.

Samtidig kan Real Madrid ødelegge for mulige sommerplaner i Manchester United. Madrid-klubben skal nemlig være ute etter Paul Pogba og Arturo Vidal, som begge er på blokka til rødtrøyene. Pogba har tidligere spilt i United, og er neppe interessert i en retur til klubben som sliter stort i Premier League.

Manchester Citys Micah Richards og Joleon Lescott vil trolig begge skifte klubb til sommerne. Begge er langt fra førstelaget på Etihad, og skal etter rapportene ha dårlig kjemi med manager Manuel Pellegrini.

Tottenhams Christian Eriksen har kommet med en betryggende beskjed til alle bekymrede Spurs-fans: Han blir værende selv om klubben skulle mislykkes i jakten på en Champions League-plass.

Og til slutt:

Liverpool vil trolig ikke utløse opsjonen på 33 millioner kroner for å signere 26-årige Aly Cissokho på en permanent avtale. Forsvarsspillerens lånekontrakt fra Valencia utløper etter sesongen.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, The Guardian, Sky Sports, Independent, Talksport.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.