Fredagens Premier League-rykter

ØNSKET I EVERTON: Everton ser på Wilfried Bony som en fullverdig erstatter for Romelu Lukaku.

ØNSKET I EVERTON: Everton ser på Wilfried Bony som en fullverdig erstatter for Romelu Lukaku. Foto: Ian Macnicol (Afp)

Han kan bli Romelu Lukakus erstatter.

Romelu Lukaku returnerer trolig til Chelsea etter at han har vært lånt ut til Everton denne sesongen. Derfor ønsker Everton å hente inn Swansea-spissen Wilfried Bony som belgierens erstatter. Bony kom til Swansea fra Vitesse Arnheim for 12 millioner pund.
(Metro)

José Mourinho har store planer om å skaffe seg solide angrepsspillere før neste sesong starter. Diego Costa er blant dem, men også Mario Mandzukic er ønsket. En byttehandel der David Luiz går motsatt vei, altså til Bayern München, er aktuelt.
(Daily Mirror)

Bli ikke overrasket dersom Louis van Gaal plukker med seg en nederlender eller to på vei til Manchester United. Arjen Robben er blant de som nå kobles til en retur til Premier League.
(The Guardian)

Forrige sommer så det lenge ut til at Luis Suarez ønsket å forlate Liverpool. Nå føler Brendan Rodgers seg trygg på at uruguayaneren kommer til å bli på Anfield også kommende sesong.
(Liverpool Echo)

Arsenal er fremdeles interessert i Anderlecht-spilleren Cheikhou Kouyate, som ble koblet til klubben under forrige overgangsvindu. Arsene Wenger får imidlertid konkurranse av West Ham i kampen om underskriften til forsvarsspilleren.
(Daily Star)

Leicester forbereder seg på livet som Premier League-klubb og ser nå på muligheten for å hente Manchester Uniteds Nick Powell til King Power Stadium.
(Daily Express)

Eden Hazards yngre bror, Thorgen, har fått gode tilbakemeldinger under sitt låneopphold i Zulte Waregem. Nå vil José Mourinho ta en nærmere titt på 21-åringen.
(Daily Mail)








Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.