RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ELLERS TAKK: Louis van Gaal er verken interessert i å hente Toni Kroos eller å beholde Maourane Fellaini.
ELLERS TAKK: Louis van Gaal er verken interessert i å hente Toni Kroos eller å beholde Maourane Fellaini. Foto: © Michael Kooren / Reuters (REUTERS)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Louis van Gaal vil kvitte seg med storsignering.

Manchester United skal lenge ha vært med i kampen om Toni Kroos' underskrift. Nå sies det imidlertid at Louis van Gaal har satt en stopper for overgangen. Nederlenderen har nemlig andre planer for sommerens overgangsvindu.
(Metro)

En av de er å sikre seg Thomas Müller fra Bayern München, men 24-åringen har kontrakt fram til 2017 og har ingen planer om å flytte på seg denne sommeren.
(The Guardian)

Det har gått tungt for Scott Sinclair etter at han bestemte seg for å gå fra Swansea til Manchester City for to sesonger siden. 25-åringen har vært på utlån til West Bromwich, uten særlig hell, men nå vil Southampton bla opp tre millioner pund og gi Sinclair muligheten til å få fart på karrieren igjen.
(Daily Mail)

Yann M'Vila har i lengre tid blitt koblet til engelske klubber som Everton og Liverpool. Nå skal Inter stå klare til å hente 23-åringen fra Rubin Kazan. Franskmannen har fått dårlig med spilletid i Russland etter at Rinat Bilyatedinov tok over treneransvaret i januar.
(Talksport)

Arsene Wenger ser nå på muligheten for å hente Cesc Fabregas fra Barcelona til Arsenal for andre gang. London-klubben sikret seg en tilbakekjøpsklausul da spanjolen ble solgt i 2011.
(Daily Mirror)

Marouane Fellaini har vært en fiasko på Old Trafford etter sin overgang fra Everton til Manchester United. Nå skal Louis van Gaal være mer enn villig til å kvitte seg med belgieren.
(Express)

Arsenal har i en god stund vist interesse for Morgan Schneiderlin. Southampton-spilleren kan finne veien til Emirates dersom Wenger og co. blar opp 12 millioner pund. Årets FA-cupvinner får imidlertid kamp av Liverpool.
(Daily Star)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere