RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
INDIA NESTE? Anderson kobles til indiske Pune.
INDIA NESTE? Anderson kobles til indiske Pune. Foto: Rex/matt West/bpi

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Nå kan Anderson bli lagkamerat med David Trezeguet og Adrian Mutu.

Ny dag, ny midtstopper kobles til Manchester United. Denne gangen er det Atletico Madrids Miranda som nevnes i de engelske avisene. Atletico Madrid-spilleren, som også kobles til Chelsea, er verdsatt til 24 millioner pund, men Louis van Gaal vurderer å sende Juan Mata i retur til den spanske hovedstaden.
(Daily Express)

En annen stopper som har blitt koblet til United den siste tiden, er Gerard Pique. Barcelona-spilleren, som spilte for de røde djevlene mellom 2004 og 2008, har imidlertid gjort det klart at han kommer til å bli i Barcelona. Shakira var nemlig ikke interessert i å flytte til Manchester.
(Libero)

Adrien Rabiot takket nei til ny kontrakt i Paris Saint-Germain nylig. 19-åringen ble tilbudt 50.000 pund i uka, men virker fast bestemt på å forlate klubben til sommeren. Arsenal, Chelsea og Manchester United har alle vist interesse for unggutten.
(Daily Star)

Den nye indiske superligaen signerer stadig nye stjerner. Foreløpig er det stort sett gamle storheter som Marco Materazzi, Alessandro Del Piero og Fredrik Ljungberg som har sluttet seg til, men nå kan også Manchester Uniteds Anderson slå følge. Pune vil gjerne hente portugiseren før ligaen starter om tre uker. Der kan han bli lagkamerat med blant andre Adrian Mutu og David Trezeguet.
(Goal)

Hull nærmer seg enighet med Blackpool om kompensasjonsbeløp for Tom Ince. Kantspilleren forlot Blackpool da kontrakten hans gikk ut forrige sesong, og Hull må betale kompensasjon fordi spilleren er under 23 år.
(Sky Sports)

Brendan Rodgers føler seg trygg på at Raheem Sterling kommer til å signere en ny kontrakt med Liverpool, til tross for den påståtte interessen fra Real Madrid.
(Liverpool Echo)

Yevhen Konoplyankas agent befinner seg for tiden i Milano. Den ukrainske kantspilleren har tidligere blitt koblet til blant andre Liverpool og Tottenham. Nå spekuleres det i om agenten vil ta kontakt med AC Milan og Inter.
(Di Marzio)

Juventus har festet blikket på Andre-Pierre Cignac. Marseille-spissen står uten kontrakt etter denne sesongen.
(Tuttosport)
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere