Fredagens Premier League-rykter

TOTTENHAM? Simone Zaza herjet med Håvard Nordtveit og Norge på Ullevaal i høst. Nå er Tottenham interessert i å hente Sassuolo-spissen.

TOTTENHAM? Simone Zaza herjet med Håvard Nordtveit og Norge på Ullevaal i høst. Nå er Tottenham interessert i å hente Sassuolo-spissen. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Tottenham i samtaler om italiensk landslagsspiss.

Tottenham viser interesse for mannen som senket Norge på Ullevaal i høst, Simone Zaza. Juventus har sikret seg førsterett på den italienske landslagsspissen, som til daglig spiller for Sassuolo i Serie A. Torsdag var Sassuolo-direktør Giovanni Carnevali i samtaler med Tottenham. Zaza har en utkjøpsklausul på 15 millioner euro denne sommeren. Klausulen øker til 18 milloner neste sommer.
(Gianluca Di Marzio)

David Moyes har latt seg imponere over det Burnley-spissen Danny Ings har gjort i Premier League denne sesongen. Nå vurderer skotten å hente 22-åringen til La Liga til sommeren.
(Independent)

Kevin Mirallas har ett og et halvt år igjen av kontrakten sin med Everton. Klubben skal være interessert i å spikre en ny avtale så fort som mulig, men belgieren har satt det på vent. Det gjør at storklubber over hele Europa nå sikler etter kantspilleren, som har vist glitrende form i det siste.
(Daily Mirror)

Kevin Strootman er blant midtbanespillerne som stadig kobles til Manchester United. Roma virker imidlertid ikke altfor lystne på å selge. - Hvis noen kommer med et dumt (veldig høyt) bud blir vi nødt til å vurdere det, sier Roma-president James Pallotta.
(TalkSport)

Manchester United bladde opp i dyre dommer for å hente Radamel Falcao til Old Trafford. Colombianeren har imidlertid ikke slått til for fullt ennå. Det gjør at Roma og Juventus nå er på vakt og er klare for å tilby spissen en "italian job".
(Daily Star)

Louis van Gaal var ikke redd for å bruke penger i sommer og skal nå ha fått grønt lys til å gjøre det igjen når sesongen er over. Mats Hummels, Nathaniel Clyne og Kevin Strootman er blant de som står aller øverst på ønskelisten til nederlenderen.
(Daily Mirror)

Gonzalo Higuain har blitt koblet til Liverpool denne vinteren. Nå rykker imidlertid agent og bror, Nicolas Higuain, ut og sier det er uaktuelt for Gonzalo å forlate Napoli.
(Daily Mail)

Aston Villa er interessert i å hente Scott Sinclair til Villa Park, men Citys krav på tre millioner pund ser nå ut til å ha skremt vekk Paul Lambert og co.
(Birmingham Mail)

Inter er blant klubbene som har blitt koblet til Lucas Leiva denne sesongen, men Brendan Rodgers avviser nå at han vil selge brasilianeren, som har vært i god form den siste tiden.
(The Times)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.