Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Jermain Defoe skal være aktuell for retur til West Ham.

Marco Reus og Antoine Griezmann står begge høyt på Arsene Wengers ønskeliste. Dersom han mislykkes med å få Alexis Sanchez og Mesut Özil til å knytte seg til klubben gjennom nye kontrakter, vil Wenger starte arbeide med å hente en ny stjerneduo til Arsenal, hevder Squawka.

Liverpool snuser på Gabriel Barbosa, som har slitt med å finne seg til rette i Inter etter overgangen i sommer, skriver Daily Mirror. Gabigol har kun spilt 20 minutter fordelt på tre innhopp i Serie A denne sesongen.

West Ham er på desperat jakt etter forsterkninger i januar, etter at sommerens overgangsvindu endte med fiasko. Jermain Defoe er siste navn som kobles til en overgang til The Hammers. The Sun hevder 34-åringen kan returnere til gamleklubben hvis Slaven Bilic tilbyr Sunderland seks millioner pund.

Son Heung-min har levert over all forventning for Tottenham denne høsten. Ifølge London Evening Standard er Paris Saint-Germain interessert i å sikre seg 24-åringens tjenester.

Real Madrid ser på Thibaut Courtois som klubbens framtidige førstevalg mellom stengene. Marca hever den spanske gigantklubben allerede er godt i gang med å signere Chelsea-keeperen foran neste sesong.

James Rodriguez kan komme til å gå motsatt vei, men Chelsea skal ikke være interessert i å bla opp de 60 millionene pund som Real Madrid krever for colombianeren, skriver The Sun.

Marco van Ginkel har ikke vært noen stor suksess på Stamford Bridge etter overgangen fra Vitesse i 2013. Utlån til AC Milan, Stoke og PSV de siste årene kan nå ende med en permanent overgang. PSV skal ifølge nederlandske Omroep Brabant være interessert i å sikre seg midtbanemannen.

Daily Star hevder Julian Draxler er klar for å forlate Wolfsburg, mens Liverpool er i ferd med å forberede et bud på 23-åringen.

Kommentarer til denne saken